Heiaheiaan paluuviikko näyttää tältä

Ei hullumpaa. :) Monipuolista, ulkoilevaa, hauskaa ja vaativaa, eiköhän nuo sanat voisi kuvata viime viikon liikkumisia. Kuntosalia siitä jään kaipaamaan ja kunnon pyörälenkkiä, mutta mihin se 24 tuntia per päivä oikein riittää.

Heiaheia.com paluu näyttää tältä

Eilisen kuulatreenin jälkeen tänään jatkoin ihan kevyellä minigolf linjalla tunnin verran töiden jälkeen ja sen jälkeen riitti siivoamista, pyykkäämistä, tiskaamista, ruuanlaittoa ja ja ja… Metsässä koiran kanssa käveleminen oli kaiken jälkeen hyvä hetki rauhoittua ja latautua jo hieman huomiseen.

Toivottavasti tiistain viikkokisa ei tällä kertaa kestä liian kauaa, niin ehtisin nostaa kuulaa sen jälkeen… Hmm. No saa nähdä, mutta tosiasia on, että 24 ei ole kovin paljon, kun unen määrästä kannattaa huolehtia aivan erityisesti ja liikkumisesta ei pidä tehdä stressiä. Se se nyt vielä puuttuisi, että hauskuuden muuttaisi stressihormoneiksi. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: