Minigolfin MM kisat Bad Münderissa tällä viikolla

Jotenkin vasta nyt aloin tajuamaan, että ne on MM -kisat, jotka tosiaan Saksassa Bad Münderissa tällä viikolla 21.-24.8. pelataan. On varmasti huikea tapahtuma!

Bad Münder minigolf Tavallaan se on hykerryttävä ajatus, että minä voitin kaikki Suomen maajoukkuenaiset niin huovan kuin betoninkin SM-kisoissa. Eterniitillä talvikauden lopussa ei mennyt mitenkään, mutta silloin olinkin aivan liian vihreä pelaamaan mitaleista. Ehkäpä ensi vuonna… Ja ehkä jonain päivänä joskus tulevaisuudessa maajoukkueessakin. :)

Bad Münderissa siis pelataan sekä eterniitillä, että huovalla.

Suomessa on sillä tavalla hassu tilanne, että suurin osa kisoista kesällä pelataan huovalla, betonilla yksi kisa ja eterniitillä myös taitaa olla yksi kisa. Ne jotka pelaavat liigajoukkueissa pääsivät pelaamaan vielä extra kisat myös betonia ja eterniittiä.

Talvella sitten taas pelataan lähinnä vain eterniittiä Tampereen Raholassa eli yhdessä paikassa. Täällä meillä päin on myös talvihuopakisoja Lotlaxissa Vöyrillä ja se on kyllä yksi minun peliedistymiseni taikasanoista. :)

Tämän viikon siis jännään Suomen joukkueen puolesta. Tsemppiä Asta, Nina ja Greta sekä koko miesporukka!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: