Kärsivällisyys on taitolaji joka palkitsee moninkertaisesti

Heti mulle kaikki tänne! Miten ihanaa olisikaan, kun kaiken saisi sormiaan napsauttamalla – NOT. Kyllä se on matka mihin tahansa, mistä pitää nauttia, koska pelkkä loppupalkinto on vain pieni riipaisu.

Patience

Tänään on jälleen kerran tilanne, että haluaisin sormia napsauttamalla olla paljon parempi. Mitä hyötyä siitä olisi, koska silloin ei osaisi arvostaa sitä kaikkea mitä pitää tehdä päästäkseen tasolle mille haluaa.

Esimerkiksi kuula ei nouse kuin nostamalla. Jokainen treeni antaa aivan fantastisen olotilan ja aina tietää tehneensä hyvää itselleen. Miten kamalaa olisi menettää se tunne vaikka sata kertaa ja vain sormia napsauttamalla pystyä johonkin älyttömän hienoon tulokseen?

Tai mitä olisi osata lyödä ratagolfissa vain ykkösiä, jos sen eteen ei joutuisi tekemään oikeasti töitä? Toistoja, toistoja, vauhdin ja suunnan hallintaa, koko kehon hallintaa ja kaiken pitää kehittyä. Lisäksi siihen tarvitaan valtavasti ihanaa raitista ulkoilmaa ja mukavien ihmisten tapaamista. :)

Palkankorotuksestakin on sanottu, ei kun aivan tutkittu, että hyvä mieli ja motivaation nousu kestää vain pienen hetken. Yksittäisen tapahtuman positiivinen vaikutus haihtuu hetkessä.

Hieno tulos, joka on ansaittu aidolla kärsivällisyydellä, perusteellisella treenillä ja treenien nautinnolla on aivan eri arvoluokassa, kuin joku sormien napsautus.

Hyvää treeniviikonloppua kaikille!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: