Sunnuntaisin kuulat nousee minigolfin jälkeen

Metsän varjoja ihastelemassaNo, ei ne kuulat nouse aivan heti minigolfin jälkeen, mutta kyllä sunnuntain parasta ohjelmaa on juuri nuo kaksi. Itse asiassa näin tulee olemaan varmasti läpi talven, koska sunnuntaisin on viikkokisat Vöyrillä sisätiloissa sitten, kun sää ei enää ulkominigolfia salli. Ja illalla otetaan kuulahiki! :)

Molemmista onkin pari juttua mielessä… Ja välissä olevat varjokuvat on päivän kävelylenkiltä. (Olisi kyllä tarvinnut paremman kameran mukaan, kun iPhone ei kestä kirkasta valoa.)

Tänään jäi viikkokisa Vöyrillä väliin, kun lähdin pitkästä aikaa ajatuksella treenaamaan huopaa Vaskiluotoon. Itse asiassa tämä oli ensimmäinen näin perusteellinen huopatreeni sitten huovan SM-kisojen. Oho. Edellisestä perusteellisesta treenistä on siis aikaa melkein kaksi kuukautta.

Kuulostaa kummalta, kun kuitenkin pelaan koko ajan. Juu, mutta viikkokisojen ym. pelaaminen on – no pelaamista. Ja se vähän ennen kisaa otettava treenailu on tuntuman ottamista ja muistuttelua, ei siinä oikein mitään uutta opi. Jos aikoo oppia lisää ja päästä eteenpäin, niin sen eteen on tehtävä jotain, kuten tänään. Vauhteja, pallokokeiluja, onnistuneita toistoja,…

Oli kyllä mahtavan upea keli pelata ja kaipuulla alkoi miettiä kesän lämpöä, jonka viimeisistä rippeistä tässä nautiskellaan.

Luonto tekee taidetta

Kuulat taas nousi ei niin aivan parhaalla tsempillä, mutta hyvällä halulla nostaa silti. Joskus energiat ei ole parhaalla tolalla, mutta onko se syy jättää nostamatta? Minusta ei. Tarvitsen nämä pari tehokasta kuulatreeniä viikkoihini juuri nyt.

Vihreä kahvakuulaJa tarvitsen uuden kuulan. :)

Hyvin pitkään painavin kuulani on ollut 20 kg. Kyllä se välillä jo nousi kevyemmin kuin nyt, mutta silloin jo olisin tarvinnut painavempaa heilautuksiin ja tarvitsen tietenkin nytkin.

Jaa’a. Se on taas kahvanruostutusoperaatio tiedossa. Tällä kertaa en luota koko talveksi hankeen jättämiseen vaan se homma on hoidettava nopeammin. Mistä tuli mieleeni, että jostain kumman syystä rakas keltaiseni ei ole kahvan osalta ollenkaan niin hyvä kuin 12 ja 20 kg:n kuulat, joissa on erinomaisen mankattava pinta. 16 kg:n kuulalle täytyy kyllä tehdä jotain.

Pienen hetken kauneutta

Asiasta aivan kolmanteen eli kävelemiseen sen verran, että kävellessä ehtii nähdä aivan ihania yksityiskohtia ympärillä. Pieni juttuja, hetkiä, joita ei ehkä viiden minuutin kuluttua ole olemassakaan.

Elämän suola ei ole vain suurissa vaan myös pienen pienissä asioissa.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Sunnuntaisin kuulat nousee minigolfin jälkeen”

  1. Mari says:

    Minä sain kahvat ruostumaan nopeammin kuin luulinkaan kun ensin hioin niistä pinnan rikki, kastelin ja hieroin vähän suolaa. Sitten pari päivää ulkona ja kappas, ne oli erinomaisen hyvin mankattavissa :) .

  2. Outi says:

    Jep, suolaa kehiin. Ensin tarvitaan tuo kuula tänne. :)
    http://www.gorillasports.fi/kahvakuulat/10000726-kahvakuula-24-kg.html
    Niin se viimetalvinen tarina oli ihan oma juttunsa. :)

Leave a Reply

See also: