Upeimmat ulkoilusäät on nyt

Syyskesä on ihanaa iltalenkkien aikaa. Ei ole liian kuuma, ei kylmä ja kun ei sateesta ole tietoakaan, niin mikään ei ole parempaa kuin ulkoilu. :)

Koiran kanssa eteenpäin

Tällä hetkellä teen kaikki kuulatreenitkin ulkona, no tottakai. Riittää tilaa ja happea ja vain pikkuinen ongelma on, että pikkuläppärin akku vetelee viimeisiään. Ei läppärillä liikuta :) mutta ajastinsysteemini on siinä. Puhelin saa luvan riittää toistaiseksi, vaikka onkin vähän hankalampi.

Eilen illalla oli kävelylenkin vuoro ja matkaa tuli aika tasan 7 km. Juoksemaan en ole lähtenyt hetkeen ja siksi mietin, että huomenna voisin taas aloittaa aamujuoksentelut. Doris kaverini ei sitä pistä pahakseen, joten ei ole mitään syytä jättää hölkkäämättä.

Doris <3

Lenkit illalla on erittäin jees, mutta saapa nähdä miten viileää on Vaskiluodosa viikkokisan loppuradoilla tänä iltana…

6: -0,6

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: