Jokainen eläinystävän vuoksi vuodatettu kyynel on sen arvoinen

Kasvot kyynelissä hienon suomenlapinkoiraherra Kassun lähdettyä kohti sateenkaarisiltaa… Aivan kuin olisin taas nähnyt oman rakkaan Sara koirani hahmon eteisessä.

(Video ei minulle suostu pyörimään suoraan tässä, joten klikkaa youtubeen auki, jos ei muuten näy. Tämä vain on se ainoa oikea rainbow bridge, jonka otan esille aina, kun on aika itkeää Saraa, Millaa, Pösöä ja pienen pieniä enkelikissoja…)

Kuinka kipeitä onkaan hyvästi jättämisen hetket. Kuinka kauheaa se on ja silti – ei ole olemassa hintaa mitä ei maksaisi kaikista yhteisistä hetkistä. Vanhusten pois lähteminen on vaan niin kova paikka.

Silitän Aina kissaa ja oma suomenlapinkoirani Doris kävi minua tönäisemässä ja ihmetteli mikä on. Voi Doris…

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: