Kasa pyöräilyvaatteita Lidlistä

Juu, minä suuntaan Lidliin nykyään joka vuosi juoksuvaatteiden aikaan (pari viikkoa sitten) ja tänään tuli myyntiin viileämmän kelin pyöräilyvaatteet, joita minulla ei tähän asti ole ollut. Ihan ehdottomasti tarvitsin pidemmän mallisen takin ja hanskat, mutta muutkin osui täysin kohdalleen.

Mitähän kaikkea sieltä tarttui: takki, pitkät pyöräilyhousut, pitkähihainen paita, pitkähihainen aluspaita, hanskat ja sukat. Ehkä siinä oli kaikki.

Lidlistä pyöräilyvaatteita

Myönnän, että Lidl postauksen kohdalla ei ainakaan ole kyse mistään muotiblogista :D (jota tämä blogi ei ole koskaan), mutta tosiasia on, että nämä vaatteet toimii ja on vain murto-osan hinnaltaan siitä, mitä muualla saa maksaa.

Onneksi olin ajoissa, niin sain tumman takin, koska se vaalea sininen ei minua ihastuttanut. Siinä onkin Lidlin vaatteiden huono puoli eli halutuimmat loppuu heti. Toinenkin “reklamaation” paikka löytyi ja on ihan vakio. Hanskoja ei ole myynnissä riittävän pientä kokoa. 7,5 on liian iso, mutta sillä mennään.

edit: Hitsi tämän kesän kilometrit on vaatimattomat. Niin vaatimattomat, etten ole kehdannut kaikkia edes ylös kirjata! Mutta nyt parannan tapani ja ihan pakko on viikonloppuna päästä viilettämään. :)

Ja melkoista tasapainoiluahan elämä on. Jos lähden pyörälenkille, niin koiruus jää helposti vähälle jne. Kun yhteen suuntaan kumartaa, niin toiseen pyllistää, mutta tärkeintä on, että vierivä kivi ei sammaloidu.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: