Zumba Samba! -selkeät ohjeet

Olen suorastaan hurahtanut zumban samba ohjelmiin. Olen “sambannut” joitakin kertoja jo aikaisemmin, mutta nyt kun Petran tunneilla alkoi myös samba, niin jotenkin hukkasin hieman sitä langan päätä, jonka jo aikaisemmin olin saanut kiinni. Siispä etsiskelin hyvää zumba samba opastusta youtubesta ja kas – Löysin täydellisen!

Sambasta sanotaan tässäkin opastuksessa, että se on zumban tansseista vaikeimmasta päästä. Tällä kuitenkin pääsee hyvin jyvälle. :)

Ja zumba samban auttamana en malta olla kertomatta, että perustin tänään Youtube kanavan 24 and Let’s Zumba! Mitenkähän tuo nimi noin tulikaan. :) Teen sinne jatkossa zumba soittolistoja, kun totesin, että sillä tavallahan saan helpommin tehtyä itselleni jemmaan zumbapätkiä. Ensimmäisenä soittolistana siellä on zumba samba.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Zumba Samba! -selkeät ohjeet”

  1. Pia says:

    Heippa, kävin katsomassa you tubessa videoitasi. Ne oli kivoja. Mikähän on se ihana biisi joka soi 4minOAJ-videon taustalla? Terkuin Pia

  2. Outi says:

    Heippa Pia. :) Siinä soi taustalla Hella Decalè eli zumba levy pyörimässä. Soitan uutta zumba levyä aika paljon aina siinä vaiheessa, kun mietin, että mitä sieltä otan zumba ohjelmaani.

Leave a Reply

See also: