Vapaapäivä

Viikonloppu, aamu, tarkoitus olla harrastamatta liikuntaa eli mitäs sitten tehtäisiin. Ilmaisjakelulehden kannessa ilmoitus matelijanäyttelystä. Sinne siis!

Käärme

Se on jännä asia, kun on liikuntadraivi päällä, niin on monesti vaikea pidätellä itseään ja olla treenaamatta mitään. Ehkä tämä kuitenkin helpommin jo menee kuin ennen. Täytyy vaan keksiä jotain, mikä vie liikkumisenkaipuun pois mielestä.

Käärmeet kyllä toimi. Toimivat melkein liian hyvin, kun vielä iltalenkin pimeä metsäpolku toi mieleen, että eihän siinä yhtään näe mitä jalkojen alle jää. Liiallinen mielikuvitus on koko elämän mittainen huvi ja riesa. :)

käärme

Kyllä minä näyttelyn jälkeen kävin pikaisen kierroksen minigolfia, mutta alkaa syksy olla jo niin viileä, että ei pelaaminen niin houkuttele. Viime syksynä, kun vasta olin aloittanut, kävin pelaamassa raekuuronkin jälkeen kylmässä, mutta hinku on kai hieman tasaantunut. Ja sitä huomaa paljon enemmän sen, miten kylmyys ja sormien kylmettyminen estää onnistumista.

Mutta matelijanäyttelyssä oli lämmintä. Krokotiilit oli hauskoja, tiikeripython huikean suuri, tarantellat karvaisia ja vain osa käärmeistä aktiivisia. No viljakäärme taisi olla se, minkä poika sai kaulaansa ja sillä kyllä vauhtia riitti. :)

lisko

Matelijanäyttely oli hyvä harhautus vapaapäivän mielenkiinnon kohteeksi, sanoisin. Piti lisäksi leipoa illalla muffinsseja, että tekemistä oli riittävästi, etten tarttunut kahvakuuliin.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Vapaapäivä”

  1. Sanna says:

    Mulla oli eilen kans lepopäivä ja niin oli vaikeaa vaan olla, kun koko ajan mielessä oli, että mitä kaikkea urheilua voisikaan harrastaa. Ja että koko päivä tuntui menevän ihan hukkaan, kummallinen on ihmisen mieli :)

  2. Outi says:

    On, tosi kummallinen on mieli. Mun on aivan pakko keksiä jotain erityistä ohjelmaa ja sittenkin välillä kaihertaa, että jos nyt kuitenkin vähän. :D
    Mutta levolle on tarvetta. Ilman sitä ei kroppa kestä, eikä kehity.

Leave a Reply

See also: