Ulkoratagolfkausi Vaasan naisten mestaruuden myötä paketissa

Yllättävän hyvänä kelit pitkään pysyi ja tänään Vaasan mestaruuskisat saatiin pelata viileässä, mutta aurinkoisessa säässä. Tällainen syksyinen pelaaminen on kyllä melkoista tasapainoilua vaatetuksen suhteen. Pitäisi olla lämmin, mutta vaatteet ei saa häiritä rentoa lyömistä. Aika hyvin keksin laittaa pitkähihaisen pyöräilypaidan collegehupparin alle, mutta silti tuli alussa varsinkin vähän kylmä ja myöhemmin välillä kuuma.

Ensimmäinen kierros meni ihan kohtuullisesti. Vaikka en tuntenut onnistuvani kunnolla kuin yksittäisissa radoissa, niin tulos oli 42 ja Vaasan mestaruus pelattiin siis huovalla. Toisella kierroksella pari rataa epäonnistui ja pelasin 45. Viimeiselle kierrokselle ei oikein ollut inspiraatiota, mutta 1. radan käsittämätön esteen kautta kuppiin puttaus sytytti pelaamaan alkukierroksen aivan huikeasti. Luulin jo, että kohti kierrosennätystä mennään. :)

Eipä menty, koska örkkeli oli kuivunut yllättävän paljon ja vauhdit sekosi ja otin täyden 7. Vielä kun kaltevallakin törttöilin, niin viimeinen kierros oli 48. Jos siitä jotain hyvää haluaa löytää, niin huikea alku tottakai ja jäi se nyt sentään alle 50. Jotain lisäjännitettä siinä olisi tarvinnut, että olisi päässyt parempaan.

Hyvä mieli tästä silti jäi ja siis koko kesäkaudesta.

Vaasan mestaruus ratagolfissa

Ensi viikolla olisi ti ja to huopakisat tasoituksilla ja sunnuntaina grand slam. Grand slam on divisioonakisojen loppuhuipennus. Minä tulin 2. divisioonan kolmanneksi viikkokisojen yhteispisteissä. Loppukauden kisat ei oikein sytyttäneet ja menneet hyvin. Se muuten hiukan harmittaa, koska olisin halunnut nousta 1. divisioonaan ensi kesäksi.

No ne jotka keräsivät divisioonakisoissa eniten pisteitä pääsevät suoraan grand slam finaaliin ja muut karsivat ensimmäisellä kierroksella siitä, ketkä pääsevät mukaan finaaliin. Viime vuonna ensimmäiseltä kierrokselta pääsi enemmän pelaajia jatkoon pelaamaan ja minäkin pääsin. Tänä vuonna tuskin sama onnistuisi, kun jatkoon pääsee paljon vähemmän pelaajia. En minä siksi grand slamia ajattele jättää väliin, enemmän kyse on siitä, että tämä riittää.

Minä keskityn nyt nostamaan rautaa, odottelemaan Lotlaxin tunnelmaa eli sunnuntaikisoja sisätiloissa ja tietenkin Raholan eterniittikisoja noin kerran kuussa talvikauden aikana. :)

Tai no, voin minä lipsahtaa ti tai to pelaamaan, jos siihen on aikaa ja huvittaa ja sää heittäytyy riemastuttavan lämpimäksi. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: