Intervalliherätys

On aamut pimeitä tähän astikin olleet, mutta nyt oli myös kylmä!

Pimeä, kylmä aamu intervallien kera

Yllätin kyllä itsenikin tällä intervalliaamulla, koska nukkumaan mennessä en vielä tiennyt juoksevani aamulla. Oli ehdottomasti loistava päätös, että pyrin juoksemaan mäki-intervalleja vain  yhtenä aamuna viikossa. Tällä tavalla ei ole olemassa mitään pakkoa, on vain inspiraatio, joka iskee. :) Jostain syystä se iskeekin ihan itsestään salipäivän jälkeisenä aamuna. Siinä on joku kiero yhteys.

Ehkä eilinen treeni kuitenkin hyydytti vauhtia tänä aamuna. Kolme kierrosta meni vauhdilla, neljäs kerta mäkeä ylös alkoi jo hieman hiipua ja viides oli niin takkuinen. Joka tapauksessa tämä oli nyt kolmas mäki-intervalli, eikä taatusti jää viimeiseksi, ellei sitten yhtäkkinen lumipyry vie minulta mäkeä.

Niin lämpötila oli 2,2 astetta, kun lähdin kuuden jälkeen ulos. Hrrrrrr…. Ja pururata oli yllättäen hieman liukas.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Intervalliherätys”

  1. Nina says:

    Inspisjuoksut ovat ihan parhaita :)

  2. Outi says:

    Tämän inspiraatiojuoksun jälkeen taidan saada takapuoleni erityisen kipeäksi. :)
    Mutta kyllä, inspiraatio on aivan erityinen ihanuus, jota arvostaa kovasti.

Leave a Reply

See also: