Anna minulle minun jokaviikkoinen sulkapalloannokseni

Vaikka menen pitkästi fiiliksellä liikkumisten suhteen, niin joissakin asioissa on pakko ottaa suunnitelmallisuus kehiin. Tottakai pitää vähän miettiä etukäteen, että milloin menee salille ja varsinkin jos haluaa pelata sulkapalloa, siihen tarvitaan kenttä oikeaan aikaan. Minigolfin ja raudan nostamisen yhdistäminen on tietysti vielä oma juttunsa.

Tänään on sulkapallon aika. :)

Perjantaisin on jotenkin mahtava käydä pelaamassa neljältä, mutta niin se on mahtava muidenkin mielestä. Viime viikolla jäi vuoro saamatta, vaikka yritti varata sitä muutaman päivän etukäteen. Pahus! Ei muuten jäänyt tällä viikolla. :) Tosin viime viikolla osui toisenlainen tilaisuus kohdalleen, joten onneksi se sulkkis jäi väliin.

Heiaheia suunnitelmaa

Jo heti kentän varauksen jälkeen heitin sulkapallon Heiaheiaankin suunnitelmamerkintänä näkyviin ja laitoinpa toissapäivän salin ja kahvakuulamerkinnänkin. Nostan kuulaa kevyesti monta kertaa tällä viikolla, mutta kerran teen sen oikein totaalisesti ja siksi se on tuolla näkyvissä. Kevyitä kävelyjä, kuulatekniikkatuokioita tai vastaavaa en koskaan kirjaa Heiaheiaan vaan merkinnässä on takana jotain “enemmän”. Minigolfia päätin merkata vain pidemmät kisat tai treenit.

Noista suunnitelluista kävelyistä ensimmäisestä luovuin eilen suosiolla ja pidin lepopäivän. Tai minkä lepopäivän? Se oli sitten täynnä muuta kotiactionia.

Näyttää muuten siltä, että olen palannut Heiaheiaan pysyvästi. On siinä oma viehätyksensä. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: