Kuulat nousi ja maanantai sen kun parani

Kuulat sitten muutti sisälle lämpimään. :)

Kahvakuulat

Ja jo oli aika heilahtaa.

Heilahtaa

Kahvakuula nousee

Sen tekemisen parhautta ei vaan voi alaikäinen kuvaajakaan kadottaa. :)

Harmi, että kahden kuulan kuvat kaikki katkesivat tai siis nostaja niissä katkesi ja keltainenkin kuula jäi kokonaan kuvien ulkopuolelle, kun Simpsons vei kuvaajan huomion niin totaalisesti. Noooh, nousivat joka tapauksessa ja minä totesin, että nyt on aikaa ja voin rauhassa hakea uutta tekniikkaa. Voimat kasvaa salilla, tekniikka kotona ja nostamisen ilo ihan joka paikassa.

Kuulien seassa takakontissa lohkeillut kello voitti muuten ajanottajana iPhonen suvereenisti. Se ei pimene kesken kaiken. ;) Rest in peace miniläppäri, jossa ajanotto-ohjelma ennen pyöri… Kello lähti toimimaan, kun löysi vain sopivan patterin.

Ajanottovälineet

edit: Tavallaan huvittavaa, että eilen maastavedossa keskityn kantapäihin ja tänään kuulaa nostaessa varpaisiin. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: