Pääsin avaamaan Lotlax kauden

Täytyy äkkiä kirjoittaa ylös, että pääsin ensimmäisen parin ensimmäisenä lyöjänä avaamaan Lotlax kauden ja tein sen piikillä. :)

Ei huippu peliä omalta osaltani, mutta minä joko tein yhden 9 radan piikkiennätykseni tai sivusin entistä ennätystä. Sovitaan se nyt ennätykseksi, niin saan jotain ennätysriemua tältä päivältä. :D Eli 7 piikkiä kierroksella on siis ennätykseni. (Tosin 9 radan kierros on mennyt 12 lyönnillä, joten se on siinä ja siinä…)

Pelinavaus Lotlaxissa

Tuli kyllä elävästi mieleen viime talven tuskailut, että voinko nostaa rautaa ja pelata minigolfia “samaan aikaan”. Eilinen penkkitreeni ja muu nostaminen piti huolen siitä, että hartiaseudulla on jumitusta vaikka muille jakaa. Ylämäkiradat 5 ja 9 oli aivan erityisen hankalia lyödä tässä olotilassa, kun tuntuma palloon oli täysin hukassa. Hermostuminen ei ollut kaukana, mutta antaapa olla. Ihana päästä taas pelaamaan Lotlaxiin!

On aivan takuu selvää, että tänä talvena ennätykset paukkuu. No, jos siis maltan jättää salitreenin tekemättä jonain lauantaina tai jos ainakin penkkipäivän säästäisin johonkin toiseen päivään. :D

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: