Green kettlebell in da house! Ja uusi treenikausi alkamassa

Huikeita treenikuulumisia! Olin äsken Eero Hakalan kanssa käymässä perusliikkeiden tekniikat läpi eli siis maastaveto, takakyykky ja etukyykky. Juuri tätä olin tarvinnut ja nyt Eero tietää miltä pohjalta lähtee tulevia treenisysteemejä aloittamaan. Perusta tulevan treeniohjelman toteuttamiseen on olemassa jo ennestään ja pienillä, mutta niin hirvittävän tärkeillä korjauksilla rauta tulee nousemaan NAUTINNOLLA ja PALJON.

Ja mitä varten? Mikä on kaiken treenitsempin ytimessä? Mikä on se mikä pitää minut liikkeessä ja on rautarakkauden tukeva ja varma peruskivi?

Kuva kertoo niin paljon? :)

Green kettlebell is beautifull

NYT kotitreenistudio olohuoneessa on kunnossa. Tai no, siis ihka uusi vihreä kahvakuula saa nyt heti hionta ja suolaliuos käsittelyn, että se pääsee heilahtamaan. 24 kg ei takuulla pysyisi näpeissä liian siloisen kiiltävänä ja ilman magnesiumia.

Kuula tuli Gorilla Sports nettikaupasta ja varsin kätevästi kotiin asti. Tuli sieltä TRX systeemi myös, mutta siitä sitten myöhemmin lisää.

Jestas, että on hyvä fiilis. No, hyvä fiilis, vaikka verenpaine vähän temppuilee ja vaikka tekisi mieli revitellä tähän kunnon kuulatreeni vihreän ihanuuden loisteessa, niin olen järkevä ja jätän sen tältä kertaa.

Niin niistä perustekniikoista vielä sen verran, että minun ei tarvitse yhtään miettiä, että käynkö riittävän alhaalla kyykyssä. Kyllä käyn! :) En siis enää turhaa mieti sitä. Maastavetotekniikkaan tuli aivan uudet sävelet, vaikka suurista muutoksista ei olekaan kyse. Etukyykky taas, no, minähän en ole tehnyt sitä ennen ja opin sen juuri äsken. Sillä todennäköisesti treeniohjelmassa lähdetäänkin liikkeelle takakyykyn sijaan.

Hitsi, oli niin innoissani Eeron kanssa ensimmäistä kertaa treenailua pohjustaessa, etten tajunnut edes yhtään kuvaa ottaa Power clubilta, jossa kävin nyt ensimmäistä kertaa. Siellä tulee taatusti tulevaisuudessa osittain treenattua, kyllähän siellä sen verran hyvät tilat on. Kuulia sinne ei kannata raahata, koska tilaa ei sellaiseen heilumiseen riitä, mutta toisaalta, ehkä kuulatreenit voikin pysyä kotona.

Did you like this? Share it:

9 Responses to “Green kettlebell in da house! Ja uusi treenikausi alkamassa”

 1. Teea says:

  Huomasithan, että siellä on jonkinlainen valikoima kuulia? Tosin pienimmät kuulat on muovisia, niitä, joiden paras käyttötarkoitus on ovistoppareina, mutta muuten ihan kelpo kuulia.

 2. Outi says:

  Juu, oli siellä jokunen kuula. Pystyi niillä käymään Eerolle läpi mistä omassa nostamisessa on kyse. :)

 3. Aino says:

  Hei!

  Onnittelut uudesta perheenjäsenestä ;o)
  Kerrotko miten teet tuon suolaliuoskäsittelyn (ihan voit vääntää rautalangasta); suojaatko itse kuulan niin että vain kahva on käsittelyn alla vai miten? Ja millainen liuos (suolan ja veden suhde)?

  Aino

 4. Mari says:

  Hei kiitos Gorilla-vinkistä. Tuolta hommaan sen 16kg kuulan kunhan budjetti antaa myöten. Postikuluineen saman hintainen kuin muualla ilman posteja.

 5. Outi says:

  Aino, minä laitan kuvien kera miten minä sen teen. En ole suojannut kuulaa sen kummemmin, koska maali on muualla suojana.
  Mari, tosiaan postikuluineen kotiin kannettuna kätevät hinnat. :)

 6. Aino says:

  Hei!

  Oletko ehtinyt käsitellä kahvan?
  Innokkaana odottelen postausta aiheesta ;o)

  Aino

 7. Outi says:

  Heippa Aino!
  Juu, kahvaa on käsitelty, jopa muutaman muunkin kuulan kahvaa paranneltu ja katsotaan, jos illalla ehtisin sen postailemaan. Jos nyt ei joku muu asia ole silloin päällimmäisenä mielessä. :)
  Tosin, sain eilen illalla uuden treeniohjelmani ja saattaapa olla, että aloitan sen heti tänään.
  Lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon, että kahvankäsittelybloggaus tulee joka tapauksessa tällä viikolla. :)

 8. [...] kahva ei toimi. Magnesium ei pysy aivan sileässä kahvassa eli se täytyy saada karheammaksi. Vihreä uusi rakkaani sai minulta käsittelyn ja näin se meni. Tämä on siis oma tapa hoitaa ongelma, joku varmasti [...]

 9. [...] nostin penkistä ja kyykkäsin (pian taas), askelkyykkykin maistui, green kettlebell came to da house, syyseterniitit oli kauneimmillaan ja suunnittelin talven Raholan eterniittikisoja (ikävä [...]

Leave a Reply

See also: