Keilailemassa synttärisankarin toivomuksesta

Olipa ihana, että 10-vuotias halusi juhlistaa synttäreitä keilailemalla. Se oli hauskaa!

Keilapallokarkkeja

Hitsi nuo keilapallot on kuvassa kuin karkkeja. Ihan karkin popsimista keilailu ei kuitenkaan ole vaan helposti käsi kipeytyy tottumattomalta. Toivottavasti Lotlaxin viikkokisa onnistuu silti huomenna paremmin kuin viime viikon kovan penkkitreenin jälkeen viikko sitten. Ainakaan vielä ei tunnu pahalta. :)

Me testattiin ensimmäistä kertaa Downtown Bowling Lapualla. Oli kiva paikka. Kahdeksan hohdokasta rataa houkuttelisi takuulla uudestaan puoleensa, jos olisivat vähän lähempänä. Vaasan Cinema Bowling jäi kakkoseksi, mutta on sitten se lähempi vaihtoehto ja todennäköisempi seuraavan keilailukerran paikka.

Muutama kaato tuli itse tehtyä ja selvästi oli poikakin kasvanut edellisestä kerrasta. Helpommin pysyi keilapallo kädessä. :)

Synttäri keilailija

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: