Testissa TRX kotona

Tilasin TRX:n Gorilla Sportsista samalla kuin vihreän rakkaani eli 24 kg:n kahvakuulan. Tähän asti TRX on odottanut pussissaan, mutta nyt kaivoin sen esille. Minulla oli etukäteen ajatus siitä, että tahdon ring row mahdollisuuden kotiin. En vieläkään vedä leukoja, joten välivaihe on tarpeen ja sitä paitsi crossfitissä rakastuin ring row liikkeeseen kohtuullisen paljon.

Siispä, alkuperäisen ajatukseni mukaisesti asetin leuanvetotangon sopivaan oviaukkoon.

Suosittelen, tämä leuanvetotanko on hyvä

Ja kokeilin, josko TRX asettuisi paikalleen.

TRX

Poistin tuon ylimääräiseksi osoittautuneen keskimmäisen kiinnityshihnan, pujotin hihnan suoran tangon takaa, ettei vahingossakaan pääse lipsahtamaan alas ja Haa, tässä se on. Valmis ring row viritykseni!

TRX

Ei muuta kun testaamaan…

Kroppa tiukaksi

Kroppa tiukkana ja mahdollisimman suorana. On se kovaa pitkästä aikaa!

TRX

Täytyy muistaa pitää kyynärpään lähempänä kroppaa. Jep.

Jestas se tekee hyvää. Kyllä, väitän, että tässä on aivan suosikkijuttuni. Sitä paitsi nostaminen vaatii vastapainoksi vetäviä liikkeitä ja tämä ei ainakaan tee pahaa sille leuanvedon opettelulle. Niin no, sanoin tuon jo alussa, mutta olkoon tuplana. Onhan siinä tavoitetta. :)

Muuta TRX:n hyödyntämistä en ole vielä miettinyt. Tehdäänhän silläkin treeniä jos jonkinlaista, mutta minä nyt pidän aika perus jutuista, joten ring rowta se toistaiseksi tulee olemaan.

Onko teillä kokemusta TRX treeneistä?

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: