Ilmottauduin kahvakuulakisoihin ja tuomarikoulutukseen

Hups. Mitähän minä nyt taas menin tekemään… :D

Tai siis tein kunnon Linkin Park treenin extra heilautussarjojen kera. Ennen kuulia lämmittelin hyvin 50 kyykkyä sun muuta. Treeni maistui ja jälkijanotus oli käsittämätön. Olotila oli lähinnä euforinen ja mitäs sitten meninkään tekemään.

Ilmottauduin kisoihin. Linkin Parkit sille!

Kyllä minä hinguin kuulan kahvaan jo heti töistä tultua. Piti vaan taas touhuta ennen kuin ehdin. Ehkä se hinku ehti kasvaa liian kovaksi ja pää pehmeni kaikelle rautaiselle.

Treenisettiä

Tai ehkä sekosinkin siitä, että tein pitkästä aikaa minttusuklaata. Kun vähän käyttää, niin pää menee pienestä sekaisin?

Minttusuklaa

Mutta hei, tästä ei tulekaan kisaamatonta kuulavuotta. Hurjan hieno juttu! Olin nimittäin jo heittänyt toivoni kuulakisojen suhteen. Miksi? No en tajua. Eihän sitä tarvitse kuin ilmottautua. :)

Elämäniloa. Jep. Havaitsen itsessäni jotain sen suuntaista.

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Ilmottauduin kahvakuulakisoihin ja tuomarikoulutukseen”

 1. Mallu says:

  Loistavaa!
  Kyllähän se niin on, että se pitää vain ottaa joskus haaste vastaan ja mennä rohkeasti eteenpäin.

  Ja hei, Linkin Park on niin <3

  Kuinkas muuten uusi treenikausi sinulla on lähtenyt käyntiin? Onko Eeron kanssa ollut monta tapaamista?

 2. Outi says:

  Eeron kanssa on ollut vasta se yksi kerta ja varsinaiset treenit alkaa ensi viikolla. Siitä on sitten juttua tiedossa. :)
  Minä en yleensä ole paljon arkaillut ottaa haasteita vastaan sitten, kun jonkun asian saan päähäni. Miestiskelin tuossa ihka ensimmäistä kuulakisaani Hyvinkäälle ja varsinkin noita minigolfkisoja. Kyse on tietysti aina jutuista, joita oikeasti haluan. Tervanjuonti ei minua kiinnosta, mutta ei asioiden helppoja tarvitse olla, että ne ovat hauskoja. :)

 3. Teea says:

  Ootko kokeillut tuosta Whey80 sitä vanilja-päärynä makua? Se on tosi hyvää. Käytätkö ennen vain jälkeen treenin tuota Wheytä?

 4. Outi says:

  Ei ole tullut kokeiltua kuin vaniljaa ja minttusuklaata. Jälkeenpäin sitä tulee hörpättyä. :)

Leave a Reply

See also: