Yllätys aamuintervalli

Tätä en suunnitellut yhtään. Lähdin koiran kanssa ulos ja takana oli pitkään aikaan parhaiten nukutut yöunet. Mittari näytti +3 astetta, aamu oli jo valjennut ja ilma oli mukavan kostea, mutta ei ollenkaan sateinen. Hei tämähän olisi täydellinen hetki mäki-intervallille!

Jalassa oli enemmän vaelluskenkiä muistuttavat kengät ja päällä liikaa vaatetta, enkä halunnut lähteä takaisin vaihtamaan lenkkareita. Vaan siitä tuli mieleeni, että mitä väliä sillä on, jos juoksen raskaammassa vaatetuksessa, kun kengät kuitenkin on mukavat ja mäki vähän matkan päässä.

Doris, eikös mennä juoksemaan?

Valmiina intervalliin

On se vaatimattoman näköinen mäki melkein ylhäältä katsoen. :D Ei mitään Keski-Suomen mäkimaastoa, mutta tässä on hyvä pohja juosta ja kaltevuutta on enemmän kuin kuva näyttää.

Intervallimäki

Viisi kierrosta tuli juostua ja vähän raskaammat kengät oli ihan ok. Sehän ei menoa helpottanut, mutta ei tarvinnutkaan. Ja seuraavalla kerralla tehdään Doriksen kanssa se, mitä jo nyt harkitsin. Siirrytään oikeasti jyrkkään mäkeen vesitornin juurelle. ;)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: