Sulkapallomaila

Tässä se nyt on. Oma sulkapallomaila. :)

Sulkapallomailani

Ei kallis, ei erityinen, mutta oma on oma ja punainen. Eilen sen ostin ja jestas kuinka tulikin juostua. Itse asiassa ensimmäistä kertaa alkoi tuntua, että jalat oli hapoilla. Tätä ennen on aina ensin henki loppunut ja jotenkin hyytynyt, mutta nyt vaan päästelin menemään loppuun asti.

Olen aivan varma, että tunnin tiukka sulkapallon peluu ei haittaa kymmenen minuutin tempaustavoitetta joulukuussa, joten tämä hauskuus saa jatkua ja haluan nostaa vauhtia entisestään. Toivottavasti talven ajan ehtisi sen kerran viikossa kentälle.

Ihan ehdottomasti otan viikonloppuna taas mäki-intervallitreenin. Lauantaina koirakin voi odottaa aamulenkkiä sen verran, että päivä hieman valkenee, eikä tarvitse enää pelätä metsän mörköjä :D vaan voidaan suunnistaa vesitornin juurelle mäkeen. Tai sunnuntaina nyt aivan viimeistään.

Mäki-intervalleilla tuntuu olevan suuri merkitys siihen miten totaalisesti jaksan juosta koko kenttää nurkasta nurkkaan.

Sulkpallokenttä

ps: minä en todellakaan ole pelaaja, joka seisoo paikallaan, vaikkahan meno ei aina ihan sulokasta olekaan. Olin vähän järkyttynyt sellaisesta seisovasta esityksestä naapurikentällä, jossa varsin urheilullisen oloinen nainen pysyi paikallaan, josta kurotteli suuntaan ja toiseen… Eihän siinä tullut edes liikuntaa!?

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: