Lepopäivä

Ajatella, tänään on ensimmäinen liikunnalliseksi lipsahtaneen elämäni suunniteltu liikuntalepopäivä. Siis ihan oikeasti! Koko syksynhän zumbasin tunneilla pari kertaa viikossa, mutta oman kotizumbailunkin laskien lepopäivät oli automaattisesti. Nyt taas tekee mieli mennä sinne tänne ja kokeilla tuota ja tätä – ja liian helposti tulisi tehtyä liikaa. No, tosin kroppakin sanoo nyt, että Stop. Saa nähdä, pidänkö koko viikonlopun “vapaata”.

Käyn tänään tutustumassa Seinäjoella Lehtisen kauppakeskuksessa olevaan MiNatur ekokauppaan. En ole pahemmin koskaan vastaavassa kaupassa käynyt, vaikka on tiettyjä luonnon tuotteita, joita minä käytän. Ehdottomia suosikkejani löytyy Frantsilan tuotteista eli Hämeenkyrössä tulee aina pysähdyttyä Frantsilaan, kun siitä ohi ajaa. Mutta MiNaturista saatan napata pari kuvaakin, jos siltä tuntuu.

Mitähän muuta sitä tänään tekisi. McDonalds vetää varmasti miesporukan sisäänsä, mutta itse taidan jättää sen väliin. Tai katsotaan nyt. :)

Hauskaa viikonloppua!

ps: Puntari on aika neutraaleissa väleissä kanssani, mutta mittanauhan kanssa ollaan ystäviä. ;)

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Lepopäivä”

  1. Tiia says:

    Toi on kyllä niin paha, kun ei millään tekis mieli levätä! Tai siihen jää niin koukkuun että välillä itse toivon, ettei tarvitsis koskaan levätä. :D

  2. Outi says:

    Ja voi hitsi. Tuli tehtyä tänään sellainen ostos, että mitenkään ei malttaisi enää pysyä paikallaan. Jospa huomenna sittenkin on taas liikunnan vuoro. :D

  3. Piritta says:

    Minä taas otin ja menin lauantainakin Zumbaan! Enpä ollut ennen huhkinut jukelittoman peilin edessä. Eikä se nyt niin pahalta edes näyttänyt ;)

Leave a Reply

See also: