Voimapyörällä uusi treeniohjelma vauhtiin!

Jos treeniohjelman 1. päivän alku meni normaalia pienemmillä painoilla liikkeitä hakiessa (lähinnä rinnalleveto ja etukyykky), niin loppu pisti voimapyörän ja jumppapallon avulla vatsalihakset koville.

Jumppapallo ja voimapyörä

On se todella erilaista kuin alkuvuoden ohjelma, mutta hitsi vieköön, minähän tykkään. Jotenkin otan tämän nyt enemmän hauskanpidon kannalta, mutta ehkä se ei välillä tee pahaa. Eikä se tarkoita ollenkaan sitä, että tekisin asiat huonommalla tsempillä.

Voimapyörä oli taas just niin kova kuin se vain voi olla ja tajusin mistä vatsalihakset jo viikonloppuna valittivat. Se tuli siitä pienestä kokeilusta perjantaina. No, nyt ei kokeiltu vaan piti rullata kunnolla.

Kun voimapyöräilyä oikein ajatuksella teki, niin totesin, että kroppa ja siis varsinkin vatsa on jännitettävä kunnolla jo ennen kuin lähtee liikkeelle. Vauhdistahan ei enää mitään ole tehtävissä vaan se on tehtävä alusta lähtien kunnolla. Siinä sen salaisuus.

Jumppapallolla sopan hämmennys on kyllä suuri yllätys. Miten niin pieni liike voi tuntua niin paljon? Voimapyörän pitkä liike on sopankeiton täydellinen vastakohta ja silti sanoisin, että molemmat on yhtä kovia.

Kokeilepa tätä ihan pienellä pyörityksellä ja kroppa käsiä lukuunottamatta aivan paikoillaan. Suosittelen!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: