Ensimmäinen viikko uutta salitreenin ihanuutta

Olipa mahtava treeni eilen! :) Penkkipunnerruksella alkava päivä ei vaan voi olla huono. Niin se on.

Erityisesti tämä kolmannen päivän ohjelma pisti tekemään töitä, koska jokainen liike oli tuttu ja liikeparina ja kolmen liikkeen yhdistelmänä se oli sopivan haastavaa. Siinä missä ensimmäinen ja toinen päivä eli ma ja to meni vähän liikkeiden hakemissessa ja siinä miten ne sai järjestettyä liikepareiksi, niin kolmas päivä oli tosiaan kunnon treeni. Ensi viikolla sitten nuo kaksi ensimmäistäkin menee paremmin, kun tietää paikat ja liikkeet.

Tänään on vuorossa minigolfia Lotlaxin viikkokisassa JA Isonkyrön minigolfseuran perustaminen. Menen tottakai paikalle! :) Sen takia jouduin kyllä yhden erityisen liikuntatapahtuman jättämään välistä, mutta viikko on ollut niin täynnä treeniä, että sunnuntain voin pitää lepopäivänä.

Tässä on muuten Lotlaxin suloinen salaisuus ja lopullinen todistus siitä, että Classic 2 on erityisen hyvä pallo ykkösradalla. ;)

Lotlax kissa

Kuulatreenien suhteen viikko on mennyt vähän vaisummin kuin kuvittelin. Olen kyllä temmannut, mutta tottakai nyt tuo saliohjelma otti osansa. Hmm. Olisiko sittenkin aivan illalla vielä potkua kahvakuulatreeniin? Tätä täytyy miettiä. Viikon ensimmäisen treenin ei kyllä pitäisi huomenna seota, vaikka tänään tempaisin…

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: