Auditointipäivien jälkeinen helpotus löytyi salilta

Jestas mikä alkuviikko! Mutta rennosti entiseen verrattuna ja olipa pakko päästä tekemään jotain fyysistä parin päivän paikallaan tsemppaamisen jälkeen.

Tässä on muuten asia, mitä olen sanonut, että en tule käyttämään ja nyt kuitenkin käytän: Vetoremmit.

Vetoremmit

No käyttötarkoitus on aivan eri kuin varsinainen vetäminen. Teen etukyykyn ainakin toistaiseksi niiden avulla.

Viime sunnuntaina aloin aivastelemaan ja mietin, että olenko tulossa kipeäksi. Siksi tein kirpaisevan päätöksen ja jätin maanantain salillakäymisen väliin. Toisaalta on ollut illatkin hässäkkää pojan kokeiden sun muun takia. Tiistaina pitkän päivän päätteeksi en edes harkinnutkaan, mutta tänään auditointirypistyksen jälkeen oli pakko päästä. Junailua tämäkin vaati, mutta lähdettiin pojan kanssa yhdessä. :)

Soutu kaveri

Tuli muuten soutuennätys. Kyllä soutukaverilla ainakin 700 m ylittyi.

Päivän parhaat oli taas jumppapallo ja voimapyörä. On ne kovat vempaimet, kun ensin voimapyörällä rullailee ja sitten keittää soppaa pallolla. Tykkään. :)

Jumppapallo ja voimapyörä

Jaa’a. Kiirettä on pitänyt ja mahdottoman monta asiaa tekemättä tältä viikolta ja jo viime viikoltakin. Silti olen osannut ottaa paineettomasti. Yhtään ei päätä kiristä ja se on hyvä se.

Tästä tulee treenien suhteen äärettömän hiljainen viikko, koska minigolfkisat Raholassa kutsuu lauantaiksi. Harmi ja ei harmi. Onneksi ei ainakaan flunssa iskenyt!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: