Minigolfia uudella mailalla, uusilla radoilla Raholassa ja oppia kantapään kautta

Olipa mahtava käydä Raholassa pelaamassa :) sanon niin sittenkin, vaikka tulokset näyttää hurjan kurjilta viimeistä kierrosta lukuunottamatta. Sain perjantaina lyhennetyn uuden mailan ensimmäisen kerran käsiini ja vaihdoin sen samantien käyttöön. Kerranhan kaikki vaan kirpaisee?

Olen jo jos nyt en aivan rakastunut uuteen mailaani, niin uteliaan innostuneen tutkimusmatkan varrella. Liian helppoa uuden mailan käyttöönottaminen ei ole. Huokaus… Mutta positiivinen huokaus, koska on selvä, että Rynerillä lyöminen tulee olemaan vakaampaa kuin liiton aloituspaketissa tulleella mailalla.

Rynerin tasapaino on aivan erilainen kuin entisen mailan. Sillä lyö väkisin kovempaa tai joutuu koko ajan pidättelemään vauhtia. Vasta Raholan viimeisellä kierroksella tulin ajatelleeksi, että lavan kumikin on valtavan paljon paksumpi kuin entinen JA se on paljon kimmoisampi. Ei ihme, että hiljaa on vaikea lyödä.

Mutta on se Ryner hieno. :)

Minigolfmaila, pallokassi

Juu, grippi on nyt punainen. Sain lyhennyksen yhteydessä täsmälleen samanlaisen gripin kuin entisessä mailassa on, mutta en suostunut enää siniseen.

Uuden mailan opettelun lisäksi Raholassa oli erityistä haastetta tällä kertaa. Kaksi rataa oli uudistettu ja varsinkin V antoi päänsärkyä kaikille pelaajille tasapuolisesti.

Kuvassa uuden esteen taustalla näkyy hienosti siinä ennen olleen labyrintin mukainen kuvio. Monen monituista palloa ja toistoa sitä kuviota piirsi.

Raholan v rata

Oli mielenkiintoista nähdä miten vaikea se V kaikille oli. Seiskoja tai ainakin suuria lukuja otti aivan parhaatkin pelaajat. Siitä seurasi se, että yleensä ennen V rataa oli kauhea tungos. Jo monta rataa ennen sitä peli seisahtui ja joutui odottamaan pitkäänkin ennen seuraavalle radalle pääsyä.

V vaan vei niin vietävästi aikaa! Seitsemän lyöntiä (tai lähes) vie kolmen tai kahdenkin pelaajan ryhmältä pitkään.

Rahola

Jaa, niin yksi pieni juttu sattui samalla pelireissulla. Minä taisin vahingossa luvata ryhtyä liiton hallituksen varajäseneksi. Hups. :)

Ei minun pitänyt muuta kuin treenata varsinaisen kisan jälkeen kaikessa rauhassa. Oli muuten hyvää mailan sisäänajoa. Mutta siinä samalla satuin liian helposti kokoustavien hallituksen jäsenten mieleen. No, katsotaan nyt, jos voin tuoda jotain lisää hallitukseen. Kokouksiin en aivan noin vaan voi osallistua, mutta ehkä voin muuten olla vaikuttamassa – toivottavasti positiivisesti.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: