Viikko heti maanantaina pelastettu – salitreeniä kiitos!

Jos maanantaisen aamun paras asia oli olla lämpöisen peiton alla, niin töiden jälkeinen salitreeni oli vähintään yhtä mahtavaa parhautta. :)

Viime viikolla oli tosiaan joku flunssan poikanen vaanimassa, mutta ei se päässyt päälle, kun maltoin ottaa rauhallisemmin. Se ei sitten olekaan tällä viikolla vaihtoehtona vaan nyt saa nostaa, vetää, kiskoa, temmata ja rehkiä just niin paljon kuin mieli tekee.

Vatsarutistus taljassa

Siinä se on kuvassa päivän ällistyttävän ääritehokas treeniviritys. Alataljaan kiinni vyö, jalkaterät tuonne vyön sisään ja itse siis lattialle takanojaan ja vetää jalat koukkuun vatsan päälle. Tuntuu!

Maanantai, keskiviikko tai torstai sekä lauantai on salitreenipäiviä. Huomenna tekisi mieleni temmata :) ja epäilemättä myös torstaina tai perjantaina sekä sunnuntaina. Joku tempaustreeni tulee olemaan erittäin kevyt, mutta olen huomannut, että ei sekään tee pahaa, jos tekee pitkää sarjaa kasilla, kun miettii koko ajan tekniikkaa ja tekee työn kunnolla. Toistot ei varmasti koskaan tee pahaa.

Ihana muuten käydä nukkumaan niin, että tuntee vatsalihaksensa. :D

Hyvää yötä… Ei kun päivän koekuulustelun teeman mukaan: God Natt!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: