Sykemittari

Eilinen toi tullessaan jännän jutun. Kauppareissulla mies tuli yhtäkkiä heilutellen jotain laatikkoa, että tässä olis nyt tämmöinen. Siellä oli sykemittari – vaaleanpunainen. :D

En ehkä ole ihan noin vaaleanpunainen ihminen, mielummin kirkkaan syvän punainen, mutta menköön tällä kertaa, kun mies sen löysi ja selvästi teki mielensä ostaa. Minä kun olen puhunut sykemittarista jo pari kuukautta ja kerran jo tilasinkin, mutta se tilaus ei kai mennyt koskaan perille. Nyt se sitten on, etukäteissyntymäpäivälahjana aika reilustikin etukäteen. :)

Testasin jo koiran kanssa lenkillä, mutta oli ehkä se vyö liian löysällä tai jotain. Aika näytti nimittäin ihan oikeaa, mutta sykkeet ja kalorinkulutukset ei takuulla. Ehkä puolen tunnin reippaalla koiralenkillä kuluu enemmän kuin 13 kcal. Mutta hiihtämään mennessä koitan laittaa paremmin.

Vähän tässä alkaa tietysti käymään mielessä, että liikunta on melkoista välineurheilua kokonaisuudessaan. Tarvitaan vaatteita ja varusteita monenlaisia. Zumba vaatteisiinkin on ihan pakko upottaa rahaa ja siitä puheen ollen tiedän jo tarkasti, että mitä toppia nyt mietiskelen. :) Mutta motivaatio ei näistä ainakaan pienene ja tuosta sykemittarista tulee aivan takuulla hyötyä.

Minkähänlaisia sykkeitä maanantain zumbatunti tuo tullessaan?!

Did you like this? Share it:

10 Responses to “Sykemittari”

 1. Harriet says:

  Innolla odottelen kuulumisia maanantaina zumbatunnin jälkeen! Hieno sykemittari :) P

 2. ansku says:

  Sykemittaria tekis mieli minunkon kokeilla zumbassa. Sellainen jostain kaapin perukoilta löytyy vaan en taida saada enää toimimaan, oli joku soneran lahja ja taitaa patteri olla loppu ja ohjekirjat hukassa. Töissä meillä niitä on varmaan niin että saa kokeiltavaksi, täytyypä haastatella liikuntapäällikköä aiheesta.

 3. Outi says:

  Minä en vielä tiedä miten se sykkeenkin näkeminen tulee vaikuttamaan tekemisiini. Alunperin olin kiinnostunut vaan kalorien kulutuksesta, mutta tässä ajan mittaan syketasot onkin olleet se asia, mikä on mietityttänyt zumbassa varsinkin, mutta muutenkin.

  Toivottavasti Ansku saat mittarin lainaan.

 4. Teea says:

  Se lähetinpiuha kannattaa laittaa aika tiukalle ja muista kastella sieltä alapuolelta ennen kuin laitat kiinni, että se saa kunnon kontaktin. Mä seuraan nykyään oikeastaan enemmän sykkeitä ku kaloreita. Viime maanantaina kahdella tunnilla kului 1280 kaloria, eli varmaan sellanen 500-650 kaloria menee tunnissa, perjantain tunnilla ei sykemittaria ollut mukana laisinkaan, keskiviikon kalorit oli aivan mahdottoman pienet…430!!! =O

 5. pinkki pingu says:

  IHANA IHANA IHANA PINKKI!!!

  Jeps, juu kannattaa lähetinvyö kiinnittää huolellisesti. Ainakin Polarilla ne anturikohdat vielä tulee kostuttaa ennenkuin sen laittaa ihoa vasten. En millään itse enää liikkuisi ilman sykemittaria, kuten ehkä olettekin blogistanu huomanneet, olen aika koukussa. :) Kannattaa myös tarkistaa että käyttäjäasetukset ovat varmasti asetettu oikein, ikä, sukupuoli, pituus, paino etc… :)

 6. Piritta says:

  Mitä tollaset vehkeet maksaa? Varmaan on monen hintaisia. Mihin kannattaa satsata, jos hankkii?

  Joo ihanan värinen on !!

 7. Outi says:

  Kostuttamaan neuvotaan tosiaan tuokin vyö. Ja varmasti tiukemmalle pitää laittaa.

  Ja arvatkaa muistinko edes ottaa mukaan, kun olin niin täpinöissä ensimmäisestä kuntosalilla oikeasti käymisestä. Höh. Mutta en minä niin siitä kuntosalin sykkeistä ollutkaan kiinnostunut kuin zumbasta.

  On se, pinkki tosiaan, vai onkohan se sittenkin enemmän possun punainen. :D Mutta ylpeydellä kannan.

  Tuo Karhun sykemittari taisi maksaa 49 euroa Citymarketissa.

 8. pinkki pingu says:

  On se PINKKI!! :D

 9. Outi says:

  Okei, okei. Ja multa löytyy myös samanvärinen zumba ranneke. :D

 10. Teea says:

  Voi vitsi joo ne zumbarannekkeet…täytyypi etsiä huomiseksi mukaan ;-)

Leave a Reply

See also: