Tekniikkafriikki

Tunnustan, olen tekniikkafriikki. :) Haluan tietää ja varsinkin tuntea miten jokin liike oikeasti pitää tehdä. Jos olen epävarma ja rauta ei nouse, tuntuu epämiellyttävän “raskaalta” ja ehkä jopa tuntuu vihlaisuna jossain, niin treeni-into oli sitten siinä. Ei, sillä meiningillä ei tapahdu mitään.

Rinnalleveto (tangolla, ei kuulalla) ei ole kulkenut. Sitä on nykyisessä treeniohjelmassa joka viikon ensimmäisessä treenissä ja olen kokenut epäonnistuvani surkeasti. Eilinen tekniikan korjaus Eeron kanssa oli välttämätön, että nyt toisella “kierroksella” samaa ohjelmaa pääsisin siinäkin tekemisen meininkiin. Nyt sujuu, uskoisin. Ainakin rauta menetti painonsa. :D

Mutta jos rinnallevedossa en ollut löytänyt tekniikkaa, niin etukyykky kulkee ja tekniikka on parantunut paljon. On se parantunut kaikessa muussakin, kuten vaikka askelkyykyssä.

Tulkoon joulu, tulkoon aika treenata. Vasen käsi tuntuu jo aika hyvältä, vaikka eilisen jälkeen vielä jotain pientä tunnenkin.

Tänään annoin itselleni luvan laulaa ääneen joululauluja. Älköön kukaan uskaltako puuttua siihen! Töissä siis…

Ja ulkona näkyvän pimeyden karkoittaa pieni kynttilä. :)

Ihana jotenkin ajatella, että joulu voi olla yhdistelmä hiljaisuutta ja lepoa sekä riemukasta liikkumista. Eilen olin jouluaterialla ensimmäisen kerran ja siitä jäi jännästi sellainen olo, ettei nyt vastaavaa enää tarvitsekaan. No, jouluaattona tietysti tulee taas sen aika, mutta eniten odotan sitä, että on aikaa. Ehkä monelle joulu on taukoa liikunnasta, mutta minulle se on päin vastoin.

Onneksi kuulat on vapaana ja saatavilla niinäkin päivinä, kun sali on kiinni pari joulun päivää. Aion nyt ottaa tempauksen oheen työnnötkin ohjelmaan ja hingun jouluaattoaamun WODia. Minkähänlaisen tänä vuonna keksin. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: