Hiljainen sali on luksusta – tyyntä ennen uudenvuodenlupauksia

Oli upea kokemus käydä salilla keskellä päivää, kun kaikki muut olivat ostoksilla. ;) Tai ehkä aivan kaikki eivät olleet kaupoissa, vaan osa on aloittanut joulutauon.

Päivän paino oli 70 kg niin maastavetosarjoissa (leveällä otteella) kuin hip thrustissakin. Lisäsin molempiin hieman, koska nyt tällä painolla on tarkoitus edetä kaikki neljä viikkoa. Toistomäärät kasvaa toisella ja varsinkin kolmannella viikolla ja se neljäs on sitten sellainen pala kakkua viikko.

Jos maastaveto tuntui hyvältä, niin vaakasoutu oli se, joka suorastaan yllätti. Kehitystä on tullut ja ensimmäinen kahdeksan sarja meni ihan heittämällä. Helposti meni loputkin, mutta niissä jo huomasi tekevänsä jotain.

Ai niin. Nyt on salikortti kesään saakka! 10 kerran kortti loppui ja sopivasti oli ilmestynyt salikorttitarjous uudenvuodenlupailijoita varten. Se tietää ryysistä se ja saa nähdä miten sitten onnistuu käydä salilla suoraan töistä käsin. Voi olla ruuhkaa…

Uudenvuodenlupausliikkuminen on kyllä mielenkiintoinen ilmiö. Mitäs tässä vaiheessa liikuntaharrastuksia voisi luvata? Onko vinkkejä? :)

Did you like this? Share it:

5 Responses to “Hiljainen sali on luksusta – tyyntä ennen uudenvuodenlupauksia”

 1. Pumpumkatti says:

  Näitä mä yritän vaihtelevalla menestyksellä :)
  En riko itteeni.
  Jätän sarjan kesken, jos sattuu.
  Kuuntelen kroppaani, enkä treenaa liikaa.

 2. Outi says:

  Hitsi, tuo on kylla kova lista. Vaikka kuinka päättää, niin toisinaan tekee liikaa tai jotain väkisin. Pakko vähän miettiä ensin, että mitä uskaltaa luvata. :)

 3. Soile says:

  Nyt heti tein ainakin sellaisen liikkeen, vaikken varsinaista lupausta, että katsoin välipäivien ryhmäliikuntatunnit ja merkkasin ne lapulle itselleni tietokoneen kylkeen. Jospa sinne nyt tulis mentyäkin.

  Liikunnallista ja ihanaa joululomaa sinulle Outi!

 4. Teea says:

  Pumpumkatti: Pelastusopiston pääsykokeissa on myös uintitesti cooperin ja punttitestien lisäksi…ja tietty psykologiset testit. Ja nuo mainitsemasi rajat on minimit ;)

 5. Outi says:

  Soile, oikein hyvää joulua sinulle! :)
  Minä tuossa jo Zille vastailinkin, että jätän itse aattoaamun WODin aivan vapaaehtoisesti joulupäivälle, koska kävin kunnolla salilla eilen, mutta liikunnallinen tästä jouluviikosta tosiaan tulee.
  Teea, mainio taviote tuollaiset tiedossa olevat rajat on. Tavoitteita on mahtava poimia erilaisista tiedossa olevista kuvioista. Oikein hyvää joulua. :)

Leave a Reply

See also: