Vain valkeata joulua…

Uskomattoman ihana yllätys oli aamulla astua ulos Doris koiruuden kanssa valkoiseen maisemaan. :) Olisi se tainnut olla jo illalla myöhään, mutta silloin kävi poika lenkillä, kun minä puuhasin sisällä. Eipä tarvinnut vain laulaa mielessäin, että “ootan minä ain”. :)

Oikein ihanaa, lämmintä ja ehkä ripauksen sittenkin lumista joulua kaikille!

Joulukortti

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Vain valkeata joulua…”

  1. Zi says:

    Tilaisin lunta tännekin, jos saisin tilausosoitteen ;) Alkukuusta suunnittelin ehtiväni kuluttamaan joulukaloreita hiihtämällä – en kuitenkaan uskonut aloittavani aamulenkkiä juoksemalla perus syysvarusteissa, mutta aloitin kuitenkin :) Aamusali ei sitten onnistunutkaan, mutta hyvin tuo juoksukin toimi. Nyt menossa hetken lepuutus ennen ohjelman jatkumista…

  2. Outi says:

    No, tuli ja meni se pieni lumikerros, mutta olipa tosiaan eilisen aamun ja aamupäivän. Pienestä täytyy ja on hyvä tänä vuonna olla kiitollinen. :)

Leave a Reply

See also: