Malttamattomana kohti uutta kuulavuotta

Hei hitsiläinen. Nyt minä sen tajusin. Vaikka käsi oli tässä loppuvuodesta pari viikkoa kipeä ja eilinen ensimmäinen kuulatreeni ei ollut täydellinen, niin siinä tosiaan huomasi, että on pohjaa miltä ponnistaa.

En ole täydellinen, en huikeassa kunnossa, mutta verenpaineet on aisoissa ja yhtään en arastele tarttua keltaiseen kuulaan, enkä edes vihreään, jos heilutukset on kyseessä. Salilla on hauskaa ja hinku liikkua kaikella tavalla on huikea.

Ei hullumpaa, ei ollenkaan hullumpaa. :)

Onni on

Se kuulatreeniohjelma… Tämän illan homma hahmotella “paperille”, mutta sen runko ja idea ja ajatus on nyt jo päässä kirjoitettuna. :) Hitaasti kiiruhtaen askel askeleelta eteenpäin!

Hmmm. Nyt voisi olla sellainen tilanne, että jos joku haluaisi hypätä tavoitteelliseen treeniohjelmaan mukaan, niin voisin hyvin harkita kimppatreenejä toisinaan ja treeniohjelma-apuja sitä tarvitsevalle.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: