Kuulatreeniohjelman kalibrointi

Se oli testikuulatreeni se. Tärkeimpänä tavaoitteena tehdä tempaus- ja työntösetti 16 kg:lla. Nyt tiedän mistä lähden ohjelmassa etenemään.

Angry kuulatreeni tehtynä

Tuo 20 kg:n kuula jäi kyllä käyttämättä ja hei käytin minä vaaleanpunaistakin lämmittelyyn, mutta se jäi kuvasta jonnekin pois.

3 kk:n tavoite on siis saada 16 kg:n kuula nousemaan “kevyesti” 10 minuuttia tempausta ja 10 minuuttia OAJ eli työntöä. OAJ ei ole ollenkaan huolenaihe, eikä yllättäen enää tempauskaan. Tempauksen kanssa tosin saan tehdä töitä enemmän, että saa tuon minuuttimäärän täyteen ja tietysti joku tahtikin pitää aikanaan päättää. Nyt tiedossa on vain tämän hetken treenitahdit. Tekniikka on joka tapauksessa harpannut sellaisen askeleen eteenpäin, että mikäs tässä on treenatessa.

Tein neliminuuttiset ensin 16 kg:lla ja toiset neliminuuttiset 12 kg:lla tiukempaan tahtiin. Lopun heilautukset tein 16 kg:lla ja pari sarjaa 24 kg:lla. Vihreästä kuulasta on kyllä todettava, että kummasti se on keventynyt ja ne heilautukset tekee jo mielellään. :)

Piti oikein tarkistaa, että se oli syyskuun loppupuolta, kun treenasin kertaalleen Kirsin kanssa. Kyllä vaan jäi monta juttua mieleen siltä kerralta ja ilman sitä en keltaista tempaisi. Vielä on tekemistä erityisesti räkin kanssa ja koskapa minä täysin tyytyväinen mihinkään tekniikkaan olisin. Onneksi on kuitenkin sellainen tunne, että tällä hetkellä pääsee hyvin eteenpäin ja tuorein treeni aika hyvin kertoi, että tiedän minkä asioiden kanssa pitää tehdä töitä.

Onni on mainio tavoite ja hyvä fiilis pyrkiä siihen JA kroppa kunnossa. :) No, jos nyt ei verenpainelääkkeen superturvotusta oteta huomioon, mutta se ei treenejä estä.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: