Zumba vaatteet

En ole ikinä ennen hommannut niin paljon liikuntavaatteita kuin viimeisen puolen vuoden aikana.  Silti tuntuu siltä, että niitä ei ole liikaa. ;) Niin ja teknisiä liikuntavaatteitahan ei ollut ennen ollenkaan.

Nyt kun liikuntainnostus jatkuu vaan ja vaikka puntari ei niin täydellisiä lukemia näytäkään, niin liikunnan lisäyksestä voisin ehdottomasti palkita itseäni. Olisiko olemassa mitään sen palkitsevampaa kuin uusi zumba toppi? Minä en ainakaan keksi mitään parempaa. :D

Tuo zumba toppi voisi olla juuri oikea minulle. Ei ole punainen, mutta onpa herkullinen!

Zumba housuthan minulla on punaisena ja mustana. Niistä löytyi pieni ongelma. Lahkeensuissa olevat kiristysnarut irtoavat helposti. Ne ovat nähtävästi ihan vain solmulla lenkiksi kiinnitettynä siellä nauhakujassa ja pesussa molemmista housuista irtosi toinen lenkeistä. Tiedän muuten, että niitä lenkkejä on muillakin irronnut. En ole vieläkään korjannut tilannetta vaan olen kahtena viikkona käynyt zumbaamassa se kiristyslenkki vain irrallisena lahkeensuun päällä. Täytyy kehitellä joku korjausratkaisu.

Tuota pientä epäkohtaa lukuunottamatta zumba vaatteet ovat kuin unelma. Housut on tosi miellyttävät hikisellä tunnilla ja kuivuvat nopeasti tunnin loppuessa. Zumba topit pitää myös olotilan mukavana koko tunnin ajan. Siksi siis tahtoo lisää. :)

Ainoa vähän hämmentävä juttu on se, että muissa liikuntamuodoissa ei ole tullut pidettyä zumba vaatteita. Mutta toisaalta, miksipä ei. Zumbahan se minut on saanut liikkumaan ja liikkeelle niihin muihinkin juttuihin.

Kyllä se zumba on mikä minua liikuttaa, vaikka sainkin kuntoprojektiini palautetta, että “eikä Zumba varmasti olisi siihen edes ainut tie”. Kyllä se on ainut tie minun tapauksessani! Sanonko vielä sen verran, että olen aika loukkaantunut siitä, miten minun zumba harrastustani ylenkatsotaan ja hymähdellään siellä kuntosalilla, missä nyt käyn. :( Koin sen taas eilen. Olenhan minä toki vielä vähän pyöreä jne, mutta… Luulisi, että asiakas on palveluntarjoajalle hieman tärkeämpi rahanlähde, jos ei muuta. Sellaiset paljonpuhuvat hymähdykset ei oikein auta, kun kyse on ihmisestä, joka on vasta matkalla normaalipainoon ja jolle tärkeää asiaa suoraan nauretaan.

(edit: ehkä olen nyt hieman herkkänahkainen, mutta vaikka kuinka avoimesti laihduttelenkin ja opettelen liikkumaan, niin silti tällainen operaatio on hyvinkin herkkä asia, eikä missään nimessä liian helppoa. Sanotaanpa, että en menisi itse kenenkään elämäntapamuutosta arvostelemaan, kunhan se on terveellä pohjalla.)

Ihanaa, tänään on jälleen zumba tunti! Let’s Zumba!

Did you like this? Share it:

10 Responses to “Zumba vaatteet”

 1. smykki says:

  Musta on hienoa että olet löytänyt oman lajisi ja uskallat käydä ryhmätunneilla!
  Tuntuu siltä että yleensä ihmiset eivät uskalla lähteä mihinkään jos tietävät etteivät ole kokoa 36.

  Mua inhottaa tollanen kyräily ja hymähtely, koin sitä jo koululiikunnassa riittävästi (opettajilta ja oppilailta, syy saattoi olla mikä milloinkin), tuntuu pahalta että se seuraa ihmisiä muuallakin.

 2. Outi says:

  Minustakin on ihanaa, että alunperin uskaltauduin zumba tunnille! :)

  En ole kuvitellutkaan törmääväni hymähtelyyn, mutta näköjään se on mahdollista edelleen. Ihmiset ovat ihmisiä ja meitähän on monenlaisia.

 3. See says:

  Aika erikoista käytöstä salilta. Olet sentään pudottanut aika merkittävästi painoasi jo nyt. Tutuilta jotenkin vielä ymmärrän, että jotenkin on totuttu avoimesti ilmaisemaan mielipiteitä niin hyvässä kuin pahassakin, mutta että ammattilainen.
  Hieno toppi muuten.

 4. Outi says:

  Tuntuisi takuulla hienolta vetäistä tuollainen toppi päälleen. :)

 5. Teea says:

  Eli v*****lu jatkuu suoraan kasvotusten siellä salilla? Mitä ihmettä ne hakee tuollaisella tyylillä? Ei ainakaan lisää asiakkaita!!! =(

 6. Outi says:

  Periaatteessahan toiminta on täysin asiallista. Ilman suoria sanoja voi kuitenkin ilmaista hyvin paljon ja näkyviin karkaavat virnistelyt ei aina ole asiallisin tapa.

  Mutta mitäpä sitä enää vatvomaan. Minähän venytän salin toimintaa joka tapauksessa, kun järjestän itselleni zumba lämmittelyä jne. Tosin ei siitä kenellekään mitään haittaa ole.

 7. Kirsu says:

  No onpas suppeeta meininkiä. No meitä on joka junaan ja osa jää vielä asemallekin.
  Ite oon kokenut lähinnä hyväntahtoista hymähtelyä enemminkin työkavereiden taholta kun tuun ja meen nykyään aina jumppakassi olalla. Vaikka kyllä ne välillä varsinkin alkuun taisivat pyöritellä silmiään (kun olettivat että intoilen tammikuun ja lopetan sitten), mutta pilkka osui omaan nilkkaan kun tässä on touhu jatkunut jo yli vuoden. Että silleen.
  On muuten huomenna meikäläiselläkin taas Zumba tunti, hauskaahan se on vaikken edelleenkään erota vasenta oikeasta :)

 8. Outi says:

  Vasen tai oikea, kunhan on hauskaa! :D

 9. Teea says:

  Ootko huomannut, että nyt on ollut myynnissä kirkkaan keltaisiakin zumbatoppeja? Mulle ei keltainen sovi, mutta sulle sopii hyvin, ku olet huomattavasti tummempi ku mä ;-)

 10. Outi says:

  Keltainen on aika veikeä väri, mutta on tosi pitkä aika siitä, kun olen uskaltanut päälleni laittamaan. Se vie helposti ihon värinkin jotenkin erikoiseksi. Tai en tiedä. Kyllähän punainenkin vetää ihoa helposti vähän kalpean näköiseksi. Kai. :) Ainakin keltainen olis tosi pirtsakka väri!

  Suunnittelen muuten juuri, jospa kuntosalille suuntaisi…

Leave a Reply

See also: