Treenifiilistä hyvästä työstä

Halusin salille. Piste. :) No hymy päälle.

Pitkästä aikaa söin päivällä ajatuksella ja hienosti selätin yhdeksännen karkkilakkopäivän pienen houkutuksen kynsistä syömällä maitorahkan ananaksella. Jestas se oli hyvää! En nimittäin ole pitkään aikaan syönyt aivan sitä välipalaa, joka vaan maistuu ja antaa töiden jälkeiselle salitreenille oikean lähtökohdan.

Viime vuoden alussa, kun saavutin huikeita kilomääriä kyykyssä ja penkissä ja maastavedossa, niin lähes poikkeuksetta söin iltapäivällä kahden jälkeen rahka- ananas välipalan. Oli joskus muutakin, mutta siitä tuli välipalana eräänlainen henkinen valmistautuminen. Jep. Salitreeni alkoi jo välipalasta. :)

Tänään kulki. Ei sitä muuten voi kuvailla.

Rinnalleveto ei ehkä vielä mene isoilla painoilla, eikä toisaalta kyykkykään. Nolottaa tunnustaa, että tein etukyykkysarjat 40 kg:lla. No, hyvällä tekniikalla, mutta en isommalla. Huokaus. (tahtoo nostaa enemmän)

Mutta, siis ehkä ensimmäistä kertaa etukyykyllä sain vähän samanlaisen fiiliksen kuin viime vuoden alussa takakyykyllä.  (ihan vähän tai aika paljon kaipaan takakyykkyä)

Ja sitten tuli kolmen kovan kokoelma. Askelkyykky taljassa, voimapyörä ja sopanhämmennys jumppapallon avulla. Askelkyykky on suosikkini ja teen sen toooodella perusteellisesti. Voimapyörällä laskeuduin hyvin alas suoraksi ja nousin “kevyesti” ylös. Sopan hämmennys, no se nyt on mitä on, mutta rankkaa.

Kesken kolmannen voimapyöräsarjan ajattelin, että hitsi, kun tämän olisi saanut videolle. :D Tuntui niin hurjalta vielä kolmannessakin sarjassa tehdä liike paremmalla tekniikalla ja alemmas kuin koskaan ennen. Eikä muuten neljäskään kerta ollut ollenkaan hullumpi.

Treenin jälkeen en olisi voinut nostella jalkoja niin, että olisin päässyt rappusia ylös, mutta onneksi suunta olikin alaspäin.

Ja tiedättekö mitä. Treenifiilis on nyt illemmallakin aivan mahtava. Miten maltan odottaa lauantaihin? No huomenna teen kuulatreenin joko Raskaan tai kevyen, riippuu nyt siitä mikä on olotila.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Treenifiilistä hyvästä työstä”

  1. Soile says:

    Mahtavaa! :) Mulla on jo monta kahvakuulatuntia tälle vuodelle takana, oikea tekniikka on ilmeisesti vauhtipunnerruksiin löytynyt, ja opin tekemään työnnön ensimmäistä kertaa! Joten hyviä fiiliksiä täälläkin.

  2. Outi says:

    Ensimmäistä kertaa työnnön onnistuminen on ihan loistavaa! :)
    Hitsi, muistan vieläkin miten Kukka laittoi 12 kg:n kuulan käteeni Kurikassa kurssilla. Siihen asti olin heilunut vain 8 kg:n kuulalla ja järkytyin – mutta sitten tein työnnön oikein. Kuulamuistoja… :)

Leave a Reply

See also: