Lauantain aamupäivätreenin parhautta

No nyt löytyi yksi ajankohta, milloin tammikuuryysis ei ole pahimmillaan. Tennis Centerin sali aukeaa lauantaina kymmeneltä ja jos sinne menee yhdeltätoista, niin se ensiryntäys on juuri poistumassa. Vaikka aluksi näytti pahalta, niin lopulta treeniä sai tehdä melkein ylhäisessä yksinäisyydessä. Tätä ei tammikuussa olekaan päässyt kokemaan!

Oletteko te löytäneet jotain toista ajankohtaa, milloin salit olisi “tyhjillään”?

Ja olipa hyvä treeni. :) Tämä viikko on siis se rankin viikko neljän viikon jaksosta, joten kyllä saa hyviä treenejä ollakin.

Mietin etukäteen, että erityisesti toissapäivä tuntui vielä aika tavalla ja mietin miten se vaikuttaa, mutta eipä vaikuttanut mihinkään muuhun kuin vaakasoutuun. En vaan saanut kiskottua itseäni ylös niin paljon kuin oli tarkoitus… Mutta kaikki muu kulki loistavasti, joten en ole ollenkaan pahoillani. Tai no, vähän vain.

Pientä ja suurempaa rautaa

Jäin oikein miettimään, että mikä sai hartiaseudun ja käsivarret tuntumaan niin paljon, että varsinkin vinopenkki ja vaakasoutu tuntui aivan eri tavalla kuin tavallisesti. Sen täytyi olla voimapyöräennätykset!

Vatsalihakset kyllä havaitsi tänään reippaasti ja taljassa vyön avulla tehtävä vatsarutistus teki tänään siihen varmasti lisäsäväyksen.

Vaan hitsi vieköön teki hyvää kunnon treeni! :) Niin ja alla oli jo aamun lumityöt ja päälle tulee vielä sulkapalloilu pojan kanssa illan suussa. Ei tästä päivästä liikuntaa puutu, kun touhuta täytyy  muutenkin. Koskahan sitä keksittäisiin, että viikonloppua täytyy pidentää päivällä?

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Lauantain aamupäivätreenin parhautta”

  1. Sanna says:

    Mä löysin salin jolla on päivässä monta tuntia hiljaista :D Meillä täällä kaupungin ylläpitämiä kuntosaleja on kaksi (tai oikeastaan kolme): uimahallilla, jossa on tungosta lähes aina työpäivää ennen ja sen jälkeen. Liikuntatalolla on kaksi salia, toinen on hieman yksinkertaisempi kuin uimahallilla ja kaikki välineet on uimahallin vanhoja. Se kolmas on sitten liikuntatalon kellarissa ja siellä vasta onkin vanhat välineet, mutta rauta ei vanhene ja koska en tarvitse kuin ylätaljan levy- ja käsipainojen lisäksi niin unelmasali on löytynyt :D Eikä tartte jonottaa!!

  2. Outi says:

    Siis aivan mahtavaa. Minulle myös riittäisi sali, josta vaan löytyisi ihan perus rauta. Hyvin voisi itse kuljettaa vaikka voimapyörää matkassa, jos olisi rauha treenata.
    Kuulin, että Vaasaan avattiin taas uusi sali. Erilaisia laitteita sekin on täynnä. Koska saataisiin pelkistetty versio, jossa olisi riittävän monta nostopaikkaa?

Leave a Reply

See also: