Erilainen valinta

En melkein voi uskoa tätä, mutta päätin jättää salitreenin huomiselle. Kovan viikon viimeinen treeni edessä ja yhden lepopäivän jälkeen oli sellainen tunne, että pystynköhän vetämään viimeisen täysillä. Ällistyttävä järjen ääni kehotti pitkin päivää jättämään sen huomiselle ja niin minä tein.

Olenkohan sairas?

Vai onkohan sittenkin aikuistumista havaittavissa? :D

Ei, kyllä se on niin, että kun penkkipäivä on kerran tarjolla, niin haluan tehdä sarjat tsempillä ja loppuun saakka, enkä ajatella sitä, että hitsi kuinka tuntuu kroppa jo valmiiksi siltä, että kaikki voimat ei ole pelissä. Mikä on sen tylsempää kuin olla siinä tangon alla ja yrittää tsempata itseään sellaiseen, minkä kuitenkin päässään ajattelee liiaksi. Ei, minun penkkipäiväni on huomenna.

Tämä päivä nyt on ollut muutenkin selkeä katastrofi auton avainten hukkaantumisesta lähtien. Turha olisi enää testata salikatastrofia. ;)

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Erilainen valinta”

 1. Mari says:

  Minä jätin viime viikolla toisen salireenin kokonaan väliin. Eikä harmita. En olisi kuitenkaan pystynyt tekemään täysillä, ja silloin kun reenataan niin silloin reenataan kunnolla :) . Tänään sitten maastavedot sujui sitäkin paremmalla tsempillä.

 2. Outi says:

  Tänään on minullakin paljon voimallisempi olotila ja yhtään ei harmita eilisen väliin jääminen. Nyt kun vaan saa aikataulut vielä pelittämään… Mutta tänään se on, mahtava penkkipäivä. :)

 3. Mallu says:

  Näinhän se on. Välillä kannattaa pitää ylimääräinen lepopäivä, toisaalta taas joskus kannattaa mennä salilli juuri silloin, kun päässä velloo ajatus mahdollisesta “huonosta” treenistä.

  Molemmissa tapauksissa yleensä yllättyy, joskus jopa positiivisesti.

  Minkäslainen penkkipäivä sitä odottaa? Ihana olisi täälläkin nähdä pitkästä aikaa videoita, aikaisemmin sinulla niitä onkin ollut (vähän tässä selaillut noita vanhempiakin postauksia).

  Mutta nyt tämä tyttö suuntaa matkansa salille.

 4. Outi says:

  Siinä se onkin melkoinen ristiriita tai ei ristiriita vaan aivan eri tilanne. Sellainen “ei jaksata” ajatus ja sitten taas se, kun lihakset oikeasti ei ole valmiita seuraavaan kovaan koitokseen ja siksi jää sarjat vajaiksi.
  Niin no, vähän aikaahan kirjoitin sellaisesta vähän huonoon aikaan lipsuneesta treenistä, josta tulikin ihan parasta. :) http://www.kissanpaivia.com/24/?p=12077
  Videoita on itse asiassa ennen kuulakisoja tiedossa. ;) Tosiasia on, että omaa tekemistä täytyy siinä arvioida tavalla tai toisella ja video on aivan paras väline.

Leave a Reply

See also: