Kuningatarlajin parhautta – kyykkyä tietysti siis!

Pitkään olen ollut jotenkin “kyykkylukossa”. Kun treeniohjelmaan tuli takakyykyn sijaan etukyykky, niin en ole tainnut yli 42,5 kg:lla kyykkyjä tehdä. :( Vaan se on taaksejäänyttä elämää! :D

Ei tietysti pitäisi varsinkaan julkisesti tunnustaa, että tein kyykkyosuuden aivan treeniohjelman vastaisesti. Mutte ehkä tämä kerta minulle suotiin, koska etukyykyssä olisi mennyt tänään enemmänkin kuin ne kevyet 50 kg!

Sama treenihinkufiilistahto oli päällä kuin toissapäivänä penkkitreenipäivänäkin. Päivällä jo päätin, että palkitsen itseni 50 kg:n kyykyilla, vaikka vain yhdellä toistolla. Tosiasiassa tein vaatimattoman, mutta niin vaivattoman kyykkyosuuden 5*30 kg, 5*40 kg, 5*50 kg ja 5*40 kg. No olihan siinä ne 2*5 toistoa sisällä, mitkä oli päivän ohjelmassa. ;)

Etukyykky

Etukyykky on siis se ainoa laji, jossa käytän vetoremmejä. Tangon sijaan pidän vetoremmistä, siis aivan tangon pinnassa, kiinni. Ehkä se on auttanut löytämään hyvän tekniikan. Ehkä on aika jo luopua niistä?

Yksi erityinen ikävä piirre tammikuun saliryysiksessä muuten on. Nostopaikoilla jätetään tangot ja painot siihen tilaan missä treeni loppuu. Eihän se nyt käy päinsä! On tosi ikävä aloittaa oma treeni purkamalla toisen painot. En tykkää.

Mutta treenistä tykkään. :)

Kaikki sujui voimapyörä mukaanlukien kuin leikki. On jotenkin hauska tunne laskeutua voimapyörän kanssa aivan alas. En menisi sanomaan, että lihakset on tällä hetkellä aivan rapakunnossa, vaikka nainen näyttääkin kamalalta. Nyt on muuten oikea aika alkaa saada verenpainelääkityksen tuoma pöhötys pois. Niin se on.

Kyykkyjä lisää kiitos ja paljon paljon enemmän kuin viime aikoina(?). Kyykkyä ja penkkiä, siinä on omat ikisuosikkini ja samaan sarjaan taitaa pitää lisätä voimapyörä. Kyykyissä kelpaa siis kaikenlaiset versiot, koska askelkyykytkin on aivan parasta.

Hmmm. Palkinnoksi vielä extrana rahkalettuja. :)

Ai niin ja huomenna olisi tarjolla työpaikkaporukan keilailuilta. Jeee. Hei hetkinen. Ehkä nostan vielä ihan pikkuisen kuulaa tänään…

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Kuningatarlajin parhautta – kyykkyä tietysti siis!”

  1. Soile says:

    Mun uudessa treeniohjelmassa on yhden jalan kyykkyjä (ilman mitään painoja siis) ja sellaisia askelkyykkyjä, missä takimmainen jalka on penkillä. Seuraavina päivinä on reisien etuosat olleet niin kipeinä, ettei varmaan ikinä ennen! Yleensä mulla tulee pakarat ja reisien takaosat kipeiksi.

    Ihan eri sfääreissä siis menen kuin sinä, mutta hauskaa silti lukea sun päivityksiä. :)

  2. Outi says:

    Ei ne ole sfäärejä! Siis minä en ole tehnyt vielä koskaan kyykkyjä taaempi jalka korokkeella. :)

Leave a Reply

See also: