Pakkasaamun kuulatreeni

Hei mitä täällä on tapahtunut? Tonttu-ukon salatreenit?

Kaikki levällään kuulatreenin jälkeen

Kuulatreenin jälkeen raahauduin puuskuttaen suoraan suihkuun ja kun tulin takaisin, niin oli sitten vähän mankkua joka paikassa ja kuulat levällään. Vihreä oli jäänyt tasan siihen kohtaan, missä lopetin. :D

Siivoamallahan noista selviää ja tulipa tonttukin viimein vietyä pois.

Oli kova treeni. Oikeastaan ajattelin lähteä salille tänään aamulla, mutta yli 20 astetta pakkasta ja pidempi aamupihailu pojan ja koiran kanssa heitti aikatauluja niin, että nyt oli täydellinen kuulatreenin hetki. Eilinen muutaman tunnin keilailukaan ei tuntunut kädessä, joten hommiin.

Lämmittelyt, kuulalämmittelyt 12 kg:lla ja tempaussarjoja 16 kg + 12 kg 4 minuuttinen päälle. Lyhyemmat OAJ sarjat samoilla kuulilla ja päälle heilautussarjat.

Se oli aikamoista vuoristorataa, koska kävin jo ajatuksissani siinäkin, että kyllähän penkissäkin ensimmäinen sarja on pahin ja sitten vasta lämpenee. Päätin, että niin se on kuulienkin kimpussa ja aivan totta se tällä kertaa oli. Ehkä en heitä hanskoja tiskiin vaan painan eteenpäin hyvällä halulla tästä eteenpäinkin. :)

Ai niin, se aivan alkulämmittely näytti siis tältä:

Extreme sulkapalloa

Extreme sulkapalloa yli 20 asteen pakkasessa! No metsälenkin jälkeen oli suht lämmin, kun oli molemmilla paljon vaatetta päällä ja ajateltiin kokeilla miten sulkapallo toimisi. Näkyvyys karvalakkien alta oli heikko, mutta lämmin siinä tuli. :D

Eskimovarustus

Hauskaa pakkasviikonloppua eskimovarustuksessa kaikille!

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Pakkasaamun kuulatreeni”

  1. Teea says:

    Mitä teit 24kg:lla? Heilureita?

  2. Outi says:

    Yhden käden heilautuksia.

Leave a Reply

See also: