Lotlaxin lämmin tunnelma ei pakkasesta pahastu

Vaikka paukkupakkanen koettelee, niin Lotlaxiin on päästävä. Tänään oli siis taas tiedossa mukavat kierrokset sisähuopia ja vielä alkutreenien aikana ehti ihastelemaan miten kaunis näkymä ikkunoista suorastaan hohti.

Lotlaxin idylliä

Oma peli meni varsin kohtuullisesti. Enää ei pökerryttänyt kaksiteholasit kuten viime viikolla ja maila tuntuu niin omalta. Pariin rataan hain eilen Lotlaxissa käydessä erilaisen tavan lyödä ja se ei ollut ollenkaan hullumpi päätös. Ei niissä tietysti mitään huipputulosta heti saanut, mutta taisi tulla parannusta entiseen ja lupauksia vielä paremmasta on siis nähtävissä.

Onneksi ehdin totutella näihin laseihin ennen seuraavaa Raholan reissua. ;)

Tulipa myös mieleen äärettömän positiivinen juttu. Kova fyysinen treenaus ei haittaa minigolfia enää kuin lähinnä aivan samana päivänä. Erinomaista edistystä! :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: