Ratagolf huopa SM 19.-20.7.2014, Isokyrö

Huopa SM-kisat järjestetään ensi kesänä 19.-20.7. Isonkyrön Kalliojärvellä ja jos haluat varata majoitusta kisojen ajaksi, niin soita suoraan Kalliojärvelle (06) 472 4860 www.kalliojarvi.fi. Kaikki mökit on tässä vaiheessa alustavasti varattu pelaajille eli ne näkyy varaustilanteessa kaikki varattuina. Sitä ei kannata siis säikähtää.

Kolmen Kylän Minigolf ry:n nettisivut ilmaantuu lähiaikoina ja toistaiseksi sekavasti näkyvät ratakuvat löytyvät täältä.http://www.kissanpaivia.com/minigolf/kolmenkylangolf.html Nuotteihin tulee päivitystä sitten kevväämmällä.

*****************************************************

Laitoinpa tuon tännekin näkyviin. :) Onkohan vielä liian aikaista alkaa odottaa kevättä ja kesää?

Kalliojärvi

Kalliojärvi

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: