Kevyt tempaustreeni

Se oli kevyen tempaustreenin ilta. Tai oikeastaan se oli ruotsin sanakokeeseen (pojan) lukemisilta ja oma treeni jäi myöhäiseksi, mutta ei sentään aivan noin myöhäiseksi kuin kello valehtelee. Hyvä silti, etten ollut ajatellutkaan tälle päivälle rankinta treeniä.

Tempauskaverit

Kivaltahan se tuntui, ehkä usko, että siitä mitään jumeja millään konstilla sai aikaan. Ei pitänytkään, koska huomenna illalla suunnistan kohti Raholaa. Se olisi siis eterniittikisa yllättäen jo toisen kerran saman kuukauden aikana. :)

Huominen ja ylihuominen on siis treenitaukoa ja sitten pitäisi jo kovasti tietää, että miten treeniohjelma salin suhteen jatkuu.

Ai niin, yksi pikku juttu. Minä siis ilmottauduin SM kisoihin 16 kg:n kuulalla! :D

SM kisat

Lisenssi on vielä hommaamatta. Niin ja kisashortsit pitää jostain joskus keksiä. Mitähän muuta? No, tässä on pari kuukautta aikaa täristä ja treenata. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: