Minigolfia Raholassa ja minigolfin siirto sivulajiksi pariksi kuukaudeksi

Oli mukava käydä taas pelaamassa Raholassa eterniitillä. :) Talvi katkeaa kerta kaikkiaan mukavasti pelaillessa.

Rahola

Pelailua se tällä kertaa tosiaan oli. Perjantaina jo matkalla ihmettelin motivaation puutetta ja silloin illalla totesin, että ei oikein sujunut. Olin sittenkin hieman jumissa ja eilan lauantaina sen huomasi myös. No, kolmosluokan neljäs takkuisella pelillä oli sellainen tasapaksu viikonlopun vietto.

Parasta asiassa oli, että minulle vaikeat asiat, siis ennen vaikeat asiat, ei enää vaikeita olleetkaan. Esimerkiksi näköharha oli jopa helppo lyödä, kun lyöntiasento on löytynyt oikeaksi ja teknisesti lyönti tuntui hyvältä, vaikka vauhdit katosi aika totaalisesti edelliskertaan verrattuna.

Toinen ihan loistava asia oli, että en hermostunut juuri yhtään epäonnistumisista vaan osasin jättää ne taakseni ja onnistua sitten seuraavassa radassa. Olen siinäkin oppinut paljon lisää!

Rahola minigolf eterniitti

Helmikuu tulee Raholataukoa. En osallistu maratoniin vaan lupaan nostaa sen aikaan rautaa rutkasti. ;) Kaksi kuukautta käyn kyllä pelaamassa Lotlaxissa, mutta lupaan itselleni, etten ota mitään painetta pelaamisesta. Nyt mennään kuulannoston ehdoilla.

Voisin jo etukäteen toivottaa rautaisaa helmikuuta kaikille. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: