Hiihtämässä!

Koska pojan monot muuttui melkein omieni kokoisiksi?

Hiihtomonot

Ja koska pojan sukset piteni melkein omieni mittaisiksi?

Sukset

Jo viikolla sovittiin, että sunnuntaina aamulla lähdetään hiihtämään. :)

Eihän tuossa lähipururadalla mitään latua ole, kun ei ole ollut lunta riittävästi sen tekemiseksi, mutta on siinä sen verran lunta, että hiihtämään pääsi. Jossain vaiheessa moottorikelkka kiersi ja tamppasi pohjan sen verran, että itse asiassa se oli yllättävänkin hiihdettävässä kunnossa. Hyvin muuten luisti ja toimi sukset molemmilla. Omiini en laita kuin joskus luistoa, kun ovat luistelusukset ja pojan suksia ei tarvitse voidella ollenkaan.

Onneksi päätin jo monta vuotta sitten, että nuoremman pojan kanssa käyn hiihtämässä joka vuosi ja pysyn sitten niin pitkään kuin mahdollista perässä, jos en enää edellä. No, ei tämä meille tärkein harrastus ole ollut, mutta on kuitenkin hiihdelty.

Vaan nyt olisi tilauksessa lisää lunta. Koskas sitä saadaan ja ne kunnon ladut? Pojan uudet sukset ja monot tuli testattua ja varmasti käydään ensi viikolla monta kertaa kierros tai parikin kiertämässä.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Hiihtämässä!”

  1. Zi says:

    Lunta kaivataan kovasti täälläkin, hiihtämään pitäisi päästä kunnon lumille :)

  2. Outi says:

    Juuri Foreca tarjoili ihanan uutisen. Siellä on tännepäin ainakin luvattuna kunnon lumisade lauantaiksi. :) Ja lauhtuvaa keliä myös eli jospa pian varsinainen hiihtokausi pääsisi alkuun.

Leave a Reply

See also: