Pihalle ja pakkaseen

Niin se vaan on, että pihalle on mentävä satoi tai paistoi, kesät talvet, leudolla ja kovalla pakkasella sekä kipeänä tai terveenä. Se on suomenlapinkoiran kanssa elämistä ja tietysti äitihommia myös.

Flunssa ei ole irrottanut vielä otettaan, joten eilen oli tehtävä mitä naisen on tehtävä, että ei pakastu – käytävä etsimässä kunnon toppavaatteet. Ihan positiivista hommaahan se siinä mielessä oli, että nyt on alennukset 50 – 70%.

Aamulla pakkasta oli yli 20 astetta, mutta ei muuten paleltanut!

Pakkasta yli parikymmentä

Ja tulipa jo eilen illalla testattua, että uusi toppapuku on a) liukasta, b) kestävää materiaalia ja c) sopivasti pehmustettua, kun otin lentopallomaisen liukuvan syöksyn pitkin metsäpolkua. :D

Pitikö se taskulamppu olla pimeänä kädessä, että en nähnyt mokomaa juurakkoa, joka toisaalta piti tietää näkemättäkin? No, flunssapöhköön oloon voi vedota ja lyhyt se pihailu olisi muutenkin ollut.

En ole epätoivoinen (vielä), mutta hinku kuulan kahvaan ja salille on aivan järkyttävä… Uusi päivitetty saliohjelmakin oli tarkoitus korkata tänään, mutta minkäs teet.

edit: Foreca tarjoili päivän huippu uutisen: Lauantaina on tiedossa lunta ja lauhtuvaa! Jihaa ja suksille heti, kun ladut on valmiit (ja tämä typerä flunssa nujerrettu).

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: