Zumba tonight!

Zumba ilta, hymy korvissa ja millään ei malttaisi lähteä vasta tunnin kuluttua. :) Mutta ensin äiti ruokkii pojat ja hoitaa tilanteet niin, että ehtii hyvin jälkimmäiselle tunnille ystävien kanssa. Mikäpä voisi olla mukavampaa!

Let’s Zumba!

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Zumba tonight!”

  1. Tiia says:

    Mulla on usein sama, että ei millään malta istua kotona, kun tekis mieli jo lähteä! Pahinta on jos pääsee aikaisin koulusta ja treenit on joskus tyyliin seitsemältä illalla. Ei vaan millään malta ja laskee tunteja! Mutta onneksi sullakin on näinpäin, olis kurjaa jos olis toisinpäin!

  2. Outi says:

    Hinku on parasta ja pian lähtee kyyti. Pojat juuri ruokittuna ja sikäli nälkä iskee uudestaan vasta, kun tulen taas kotiin. :)

Leave a Reply

See also: