Kasvisviikko

Viime viikosta jäi kasvisten makea maku suuhun ja varsin rennot lihakset ja levännyt kroppa. Voiko siis flunssaviikostakin löytää jotain positiivista? Kai se on pakko jälkikäteen sanoa näin, vaikka viime viikolla ei siltä tuntunutkaan.

Kasvisviikko

Palasin tasan viikko sitten kiloklubiin mielenkiinnosta nykyisin syömiäni kalorimääriä kohtaan. Viikko oli siinä mielessä hyvä, että ainakin aikaa ja viitsimistä riitti ruokien merkkailuun ja päätin, että jatkan sitä jonkin aikaa. Karkkilakossahan olen ollut vuodenvaihteesta, eikä syömiset kovin pahalla tolalla ole muutenkaan, mutta nyt on hyvä tarkistaa tilannetta niin kovina treenipäivinä kuin välipäivinäkin. Erityisesti haluan pitää huolta siitä, että oikeanlaista polttoainetta on sopivasti ja sopivaan aikaan nautittuna, että treenit saa paahtaa täysillä.

Yhden päätöksen tein. Kun työpäivinä käyn syömässä, niin tilaan ruuan salaatilla ilman salaatinkastiketta. Minähän inhoan salaatinkastikkeita! Miksi siis niille irvistelisin turhaan.

Tänään tartun kuulan kahvaan. :) Kyse on hyvin hyvin kevyestä tuntumasta ja huomenna sitten salille ja sekin tunnelman mukaan ilman liikaa repimistä. Jospa keskiviikkona sitten olisi ensimmäisen Treenin vuoro ja kuulalla tietenkin.

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Kasvisviikko”

 1. Soile says:

  Kiva, että ärsyttävästä flunssasta seurasi jotain positiivista! Minulle kävi ihan samalla lailla: olin viime viikolla niin kipeänä, että muutaman päivän ajan lähinnä vain nukuin. Olin tosi ärtynyt siitä, että tuli treenauksiin taukoa. Mutta sitten kun menin taas lenkille ja kahvakuulatunnilla huomasin, että jaksoinkin paremmin kuin ennen sairastumista! Pitäisi siis malttaa pitää enemmän lepopäiviä.

  Nyt olen ajatellut monipuolistaa treeniä sillä, että en otakaan esim. kolmatta sali-/kahvakuulapäivää viikkoon vaan menen pilatekseen tai kävelylle.

 2. Mari says:

  Heii, tulen tänne hihkaisemaan että sain vihdoin ja viimein kirjoitettua ensimmäisen blogitekstin noin puoleentoista vuoteen :D .

 3. Outi says:

  No se oli hihkaisun arvoinen juttu! :)
  Minä muuten olen käynyt lukion Savonlinnassa. ;)
  Soile, minä en ole päässyt täyteen vauhtiin vieläkään, mutta eilen kävelin jo tunnin ja tänään olin ensimmäisen kerran salilla. Ei tietysti täyttä höyryä treeniä tullut, mutta oli ihana edes vähän kevyemmin. Yllättävän kova flunssa se oli, mutta nujertui lopulta. :)

Leave a Reply

See also: