Irtiotto flunssasta ensin kävellen, sitten salilla

Hiiiiitaaaasti, mutta varmasti flunssa on lähtenyt pois. En minä sitten maanantaina ollut edes kevyessä kuulakunnossa vaan eilen vasta kävelylenkkikunnossa ja tänään tein ensimmäisen kevyehkön salitreenin ihan vaan pitäen hauskaa. Painoja en luvannut itselleni paljon, mutta kokeilinpa sitten penkkipunnerrusta kapealla otteella ja pitkästä aikaa takakyykkyjä. Niin ja ylätaljaa tein vähän, että tuli sellainen pieni kropan herättelytreenikokonaisuus. Ihan kaikessa mitä tein jäi hinku nostaa enemmän, mutta ihan voimallisin tunne ei vielä ollut.

Minä muuten rakastan takakyykkyjä! Se on aivan parasta mitä olen ikinä salilla tehnyt. Ja täytyy myöntää, että nyt etukyykkypainotteisen ohjelman jäljiltä asento on selvästi hanskassa, joten se tuntuu aivan loistavalta.

Voi miten olinkaan kaivannut nostopaikalle… On se rupunen ja rajoitettu, mutta siellä rauta nousee.

Nostopaikka

Tässä illalla jouduin vähän miettimään, että mitäs söisin. Pojat söi tekemäni ruuan ja jäljelle jäi vain pikkuisen broilerin suikaleita.

Päätin tehdä munakkaan! Ja sen siis vielä niin, että puolet laittaisin jemmaan aamuksi. Jääkaappitutkimisen seurauksena tulikin aivan käsittämättömän herkullinen broileri feta munakas.

Broileri feta munakas

Siinä on siis hieman broilerikastikkeesta ongittuja broilerin suikaleita, Arla Apetina Snack salaattijuusto aurinkokuivatun tomaatin kera ja hieman silputtua keltaista paprikaa sekä kolme kananmunaa.

Tuo ei ole kevyimmästä päästä munakas, mutta sopi loistavasti, kun liian vähällä syömiselläkään ei saa päivät sujua.

Huomenna on hyvä päivä. :) No siksi, kun on kuulapäivä. :) (ehkä tosin eksyn myös zumbaan, jonne on houkuteltu…)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Irtiotto flunssasta ensin kävellen, sitten salilla”

 1. Mallu says:

  Moi ja huomenta,

  Miltäs penkki kapealla otteella vaikutti?
  Liian kapeaa otette ei kannata käyttää, siitä seuraa vaan ongelmia.
  Millainen vaikutelma muuten ko. liikkestä jäi, paljon voisi rautaa siinä nousta?

 2. Outi says:

  Vielä on tosi vaikea sanoa, että paljonko voisi nousta, koska eilinen oli se ensimmäinen “flunssavoimaton” kerta salilla. Tangossa oli vaan vitoset päissä eli 30 kg, millä tein pari kasia ja niitä ennen lämmittelykasin pelkällä tangolla.
  Äkkiseltään siitä jäi jotenkin omituinen olotila ja tarkkana saa olla, että kyynärpäät ei karkaa sivulle. Varmaan siinä oli just sitä, että ote ei saa olla liian kapea ja ajatukset on oltava kasassa aina, kun jotain uutta lähtee tekemään.
  Mielenkiinnolla odotan, että miltä tuntuu, kun pääsen uudestaan ja oikeasti sitä tekemään seuraavalla kerralla täysissä voimissa. :)

Leave a Reply

See also: