What a feeling!

Kaksi asiaa tänään: 1. Olin zumbassa piiiiiitkästä aikaa ja 2. nautin törkeän paljon illan OAJ treenistä.

No ehkä ei kuitenkaan noin lyhyesti tällä kertaa, vaan sisälläni pulppuaa sellainen virta positiivisuutta, että oksat pois ja pala larvaa. :D

1. Zumba – on minun rakkauteni. Vähän pelkäsin, että osaanko enää ollenkaan, mutta kun vaan pääsin kuulemaan ensimmäiset zumbamusiikiin tahdit, niin olin mennyttä. Itse asiassa tulin siinä ajatelleeni, että jos minussa zumba ohjaajana on ollut jotain hyvää, niin se on nimenomaan rakkaus.

Minulle zumba on hymyä, naurua, laulua, tanssia ja paljon mahtavaa liikuntaa. Juu, ehkä jopa tuossa järjestyksessä.

En muuten hyväksy zumban pilkkaamista ja väheksymistä, koska se on tehokas liikuntamuoto. Voi siellä velttoillakin, mutta sitten on parempi olle menemättä zumbaan, jos sinne lähteeä vaan aivan vähän jalkaa heiluttamaan.

2. Kahvakuulan nostaminen on minun rakkauteni. Siitä ei ole epäilystäkään!

Tein tänään flunssan jälkeen ensimmäisen ja kuulatreeninä varsin maltillisen OAJ eli työntötreenin. Tai no, ajattelin tekeväni paljon maltillisemman treenin, kun nyt sattui käymään niin, että en malttanut olla työntämättä myös violetilla. En minä sitä paljonkaan, mutta kuitenkin.

Ja jestas se tunne, kun sain nostettua ja pääsin saunaan. Heitin löylyä ja hyrisin tyytyväisyydestä siitä, miltä lihaksissa tuntui. Minä olen tosiaan löytänyt uudelleen aivan parhaan kuulatreenivireen. On harmi, että kisat tulee niin nopeasti, mutta siinä istuessani totesin, että vaikka tempaisin vain 6 minuuttia ja työntäisin minkä pystyisin, niin minä haluan sinne kisalavalle. Minä nautin treenaamisesta ja se kisalava sekä kehittyvät lihakset ovat minun palkintoni.

Hmmm. 3. rakkauteni on takakyykky. Pakko se on tähän lisätä, vaikka ei kuulunutkaan juuri tämän päivän juttuihin vaan eiliseen, mutta olipa mukana zumbassakin ihanana tunteena kyykkylihaksissa. ;) Ja vaikka ehkä on kummallista laittaa tähän noin yksittäinen juttu, niin se on aivan totta.

Okei, jos takakyykky, niin sitten on sanottava 4. rakkauteni on penkkipunnerrus. Se vaan on niin mahtava juttu, kun rauta nousee.

Aika mainio neljän suora. :)

Ja kiitos Piia, kun sait minut lähtemään Zumbaan. Hyvät työkaverit on monesti kultaakin arvokkaampi asia. Ja Wellnessin tilat on muuten kerta kaikkiaan viihtyisät.

Wellness

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: