Sininen hetki suksilla

Vaan mikä on kun suksi ei luista… No vähän luistikin, mutta yön lumisade ja aamun räntäsade sekä kerta kaikkiaan surkea lumitilanne pitää hiihtohalut aisoissa. Ei ole edes latua vielä lähipururadalla, mutta päätettiin kuitenkin pojan kanssa yrittää.

Sininen hiihtohetki

Kastuttiin perusteellisesti ja melkein jo lipsahti minulte, että siirrytäänkö takaisin sulkapallon pariin. Vaan jos vielä toivoisi, kun pari viikkoa on hiihtolomaan, että kyllä sitä lunta jossain vaiheessa tulee.

Hiihtäminen on hauskaa! Hitsi vieköön, jos se jää näin vähiin.

Ei, kyllä meidän on huomenna testattava hiihtolatuja vähän kauempana. Mielummin tuosta talon nurkalta lähtisi hiihtämään, mutta woman’s gotta do what woman’s gotta do ja auton keula kohti Ylipäätä huomenna aamulla.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: