Nostokenkäkriisi!

Oikean jalan kopinakenkä alkaa hajota sisäpuolelta kantapään kohdalta. APUVA!

Nostokengät

Minä olin ajatellut, että nuo olisi ikupelit, huikeaa puolalaista laatua. Vaan eipä ole. Nyt joutuu oikein asettelemaan jalkaan, ettei paina pahasti.

Mitäs nyt teen? Mistä kengät tilalle? Saman merkkiset tietysti osaisi tilata samaa kokoa, mutta onko se järkevä ratkaisu, jos nämäkin kesti vain tähän. Adidasta tai jotain muuta… Hitsi, varmasti on olemassa nostokenkiä punaisena jossain!

edit:

Paras ratkaisu olisi kuulemma tilata Risto kengät!

Jestas, sieltä saisi itse valita kengän väritkin. Mykistävää…

Did you like this? Share it:

5 Responses to “Nostokenkäkriisi!”

 1. Sanna says:

  Mä ostin Polskien jälkeen Ristot ja ne on aivan uskomattoman hyvät jalassa! Suosittelen :D

 2. Outi says:

  Miten Ristot istui jalkaan Polskien jälkeen? Onko lesti samantyyppinen? Mites kokomerkinnät on verrattuna toisiinsa?

  nimimerkillä kyselyikäinen :)

 3. Sanna says:

  Mun jalkaa ristot on paremmat, pehmeämpää nahkaa ja muovautuu helpommin jalan mukaan. Kevyet ja pohja on tosi napakka! Koko kannattaa mitata niin, että piirrät sukan jalassa ollessa jalkasi paperille ja mittaat sen kantapäästä varpaisiin pisimmältä kohdalta ja vertaat mittaa Etelä-Amerikkalaiseen taulukkoon Riston sivuilta. Se taulukko vastaa täysin suomalaista. Ja tilatessa voi vielä lisätietokenttään mainita sen mitan ja vaikka kysyä mitä kokoa suosittelevat. Jos haluat kysyä sieltä lisää niin tosi hyvin ja aika nopeasti vastaavat myös spostiinkin :)

 4. Sanna says:

  Niin ja lesti on ehkä “pidempi” ja vaikka polskit on leveällä lestillä ja mulla leveä jalka niin Ristot istuu siltikin paremmin. Mulla on korkea jalkapöytä ja Polskit oli jotenkin liian matalat.

 5. Outi says:

  Kiitos Sanna! Ehkä tuolla uskaltaisi lähteä eteenpäin. Minulle polskit on kyllä aika leveät, mutta on silti istuneet jalkaan yllättävän hyvin. Siksi en kauheasti ole osannut haikailla mitään parempaa.
  Hitsi kun synttäripäivälahjoista ei voi kirjottaa joulupukille. :)

Leave a Reply

See also: